News Flash:

Un roman a facut scandal la bordul unei curse Tarom, fiind imobilizat in scaun de alti pasageri

1 Mai 2015
831 Vizualizari | 0 Comentarii
Un roman pasager al unei curse Tarom pe ruta Bucuresti - Amsterdam a inceput sa faca scandal la bord si a fost imobilizat in scaun, de alti pasageri, pana la incheierea cursei.
Evenimentul s-a petrecut pe cursa RO 363, OTP-AMS, de miercuri, (ora decolare 15.20) si a fost raportat de membrii echipajului dupa aterizarea pe aeroportul de plecare, potrivit unui comunicat Tarom.
Unul din pasageri a inceput sa strige, neinteligibil, catre membrii echipajului si ceilalti pasageri, fiind avertizat, conform procedurii, atat verbal, cat si in scris, de echipajul de cabina si a comandantului aeronavei cu privire la posibilitatea de a solicita aterizarea de urgenta pe un aeroport de pe ruta.
Dupa aceasta avertizare, pasagerul a dovedit o oarecare intelegere a situatiei insa dupa aterizare a devenit din nou violent fapt care a generat interventia spontana a catorva pasageri pentru a-l calma. Acestia l-au imobilizat in scaun, cu centura de siguranta.
Comandantul aeronavei a solicitat asistenta autoritatilor aeroportului Schipol, iar pasagerul a fost preluat de catre acestea.
Zborul 363 a aterizat la timp pe aeroportul din Amsterdam iar zborul de intorcere AMS-OTP a avut o intarziere de 30 de minute.

tarom
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2020 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0974 (s) | 23 queries | Mysql time :0.021599 (s)