News Flash:

Un nou SCANDAL MONSTRU la FIFA! Federatia irlandeza a primit bani pentru a evita un proces

5 Iunie 2015
1040 Vizualizari | 0 Comentarii
blatter
Directorul executiv al Federatiei Irlandeze de Fotbal, John Delaney, a declarat, joi, pentru postul RTE Soccer, ca FIFA i-a dat bani forului sau pentru a evita un proces dupa ce Irlanda a pierdut calificarea la Cupa Mondiala din 2010 in urma unui gol marcat dupa un hent al francezului Thierry Henry.
"Am simtit ca putem duce aceasta problema in instanta impotriva FIFA. Daca va aduceti amintea atitudinea lui Blatter de atunci, el a ras de noi. M-am dus sa-l vad si i-a spus ce avem de gand sa facem. Apoi am ajuns la un acord. Discutia a avut loc vineri, iar luni acordul a fost semnat. Cred ca a fost o intelegere buna pentru federatia iralndeza", a spus Delaney.
John Delaney nu a putut sa dezvaluie suma primita de federatia irlandeza, deoarece a semnat o clauza de confidentialitate, dar presa de la Dublin a scris ca ar fi fost vorba de cinci milioane de euro.
Nationala Frantei s-a calificat la turneul final al Cupei Mondiale din 2010, dupa ce a terminat la egalitate, pe teren propriu, scor 1-1 dupa prelungiri, cu reprezentativa Irlandei, in returul barajului european. Irlandezii au deschis scorul prin Robbie Keane, in minutul 32, francezii reusind egalarea prin Gallas, in minutul 103, dupa o faza la care Thierry Henry a comis hent. In meciul tur de baraj, Franta a invins cu scorul de 1-0.
Dupa meci, presa irlandeza l-a calificat drept "trisor" pe Thierry Henry, considerand ca nationala Irlandei a fost "furata" in meciul cu Franta.
Desi Thierry Henry a declarat ca rejucarea acestui meci ar fi "cea mai corecta solutie", FIFA a anuntat ca meciul dintre cele doua reprezentative nu se va rejuca, deoarece deciziile arbitrilor luate in timpul partidelor sunt considerate definitive.

john delaney
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1185 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006133 (s)