News Flash:

Un nou santier deschis in Timisoara

26 Iunie 2014
1154 Vizualizari | 0 Comentarii
Reprezentantii Aquatim anunta inceperea lucrarilor de reabilitare a retelei de canalizare si pe strada Harniciei din Timisoara, in zona Calea Sagului. Comisia de circulatie de la nivelul primariei a dat aviz favorabil pentru inchiderea completa a strazii, potrivit operatorului de apa-canal. Se estimeaza ca lucrarile vor fi finalizate in luna august.
Aquatim a anuntat, miercuri, inceperea lucrarilor de reabilitare a retelei de canalizare pe strada Harniciei, pe o lungime de circa 430 de metri.
Daca initial reprezentantii Aquatim au explicat ca lucrarile presupun inchiderea partiala a strazii, ulterior au revenit cu precizarea ca exista aviz pentru inchiderea completa a strazii, modul in care va fi abordat santierul ramanand la latitudinea firmei care se va ocupa de executie.
„Comisia de circulatie din cadrul primariei ne-a dat aviz sa inchidem toata strada, ramane de vazut daca va fi inchisa toata sau pe tronsoane, in functie de cum va decide constructorul. Lucrarile se vor termina in luna august, desi conform contractului incheiat cu constructorul eligibilitatea acestei lucrari este pana in decembrie 2015. Suntem constienti ca lucrarile de santier au un impact negativ asupra populatiei din zona respectiva, dar, trebuie sa mentionam, astfel de investitii se fac in beneficiul cetatenilor. Probabilitatea aparitiei avariilor ulterioare la reteaua de canalizare va fi foarte mica. Dupa reabilitarea retelelor subterane, in zona respectiva se vor reamenaja strazile si trotuarele”, spune Oana Hortopan, din cadrul Aquatim.
Lucrarile de pe strada Harniciei din Timisoara fac parte din proiectul Aquatim de extindere si modernizare a sistemului de alimentare cu apa si canalizare in judetul Timis cofinantat din Fondul de Coeziune al Uniunii Europene prin Programul Operational Sectorial Mediu. Este vorba de un proiect in valoare de aproximativ 119 milioane de euro, aproape 74% reprezentand fonduri nerambursabile, scrie Tion.ro.
Reprezentantii societatii le recomanda soferilor sa isi parcheze masinile pe strazile alaturate celor aflate in santier, iar pietonilor sa traverseze doar pe podetele special amenajate pe strazile in lucru, acolo unde acestea exista.

reprezentantii aquatim aquatim cadrul aquatim
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1276 (s) | 22 queries | Mysql time :0.034669 (s)