News Flash:

Un nou magazin premium in Iulius Town Timisoara: Teilor Fine Jewellery, dedicat bijuteriilor de poveste

20 Mai 2019
1788 Vizualizari | 0 Comentarii

Un nou magazin premium în Iulius Town Timişoara: Teilor Fine Jewellery, dedicat bijuteriilor de poveste

Timișoara, 20 mai 2019: Iulius Town Timișoara (denumit anterior Openville) va reprezenta, la finalizarea primei sale etape, principala destinație de shopping și recreere din regiune, integrând cea mai mare suprafață de retail din această zonă, de 120.000 mp. Astfel, Iulius Mall Timișoara, parte a primului ansamblu mixt din vestul țării, propune clienților un portofoliu complet de branduri internaționale și noi concepte de magazine.

De curând, în Atriumul Iulius Mall s-a inaugurat Teilor Fine Jewellery, brandul autohton de bijuterii sofisticate. Iubitorii de podoabe realizate din metale și pietre prețioase găsesc colecțiile rafinate și discrete sau imprevizibile și spectaculoase care au consacrat marca Teilor pe piața de profil. Bijuteriile expuse se disting atât prin designul inovativ și finisajul excepțional, cât și prin jocul de culori oferit de pietrele prețioase, precum diamante și cristale.

Segmentul dedicat verighetelor este caracterizat de piese realizate din aur, platină sau titan, puse în valoare prin linii fluide şi detalii perfecte, personalizate în funcție de orice preferințe.

Magazinul Teilor din Iulius Mall reunește colecții aparținând unor nume cu tradiție în realizarea bijuteriilor încrustate cu diamante și pietre prețioase: Hulchi Belluni, Antonellis, K di Kuore, Pesavento sau Talento.

Compania Teilor a fost înfiinţată în 1998 de către o echipă de bijutieri experimentaţi şi deţine o rețea de peste 40 de locații.

Prima etapă a ansamblului mixt Iulius Town Timişoara, aflată în curs de finalizare, va include: cea mai mare suprafață de retail din vestul țării, de 120.000 mp, 450 de magazine, noi branduri, un nou concept de cinema, cel mai mare centru de sănătate şi fitness din România, polul regional de business cu 100.000 mp de spaţii de birouri clasa A, săli de evenimente, restaurante şi cafenele tematice, un parc, un tunel auto şi aproximativ 4.070 de locuri de parcare.

Galerie Foto

02
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1262 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008153 (s)