News Flash:

Un nou atac armat sangeros in Franta

31 Mai 2015
1305 Vizualizari | 0 Comentarii
atac nou paris
O tanara a fost ucisa, iar alte trei persoane ranite, dintre care doua grav, sambata seara, la Woippy, in apropiere de Metz (nord-est), dupa ce un barbat in stare de ebrietate a deschis focul asupra trecatorilor, dar a fost retinut, a anuntat politia, relateaza postul BFMTV in pagina electronica.
Barbatul avea asupra sa o arma de calibrul 9 milimetri si a deschis focul catre ora locala 22.00 (23.00, ora Romaniei), pe o strada dintr-un cartier sensibil din Woippy, la nord de Metz, a precizat o sursa din cadrul politiei, confirmand informatii publicate de publicatia Le Républicain Lorrain pe site. Barbatul, prezentat ca "un atactor nebun in stare de ebrietate" de catre aceasta sursa, a tras mai multe focuri de arma.
O tanara in varsta de 25 de ani a decedat pe loc, in timp ce alta victima, un barbat in varsta de 30 de ani, atins de un glont la nivelul capului, se afla intre viata si moarte. El a fost evacuat de catre salvatori, iar pronosticul vital ii era angajat, a precizat o sursa din cadrul politiei. Potrivit primilor martori audiati, femeia ucisa si barbatul grav ranit la cap faceau parte dintr-o fratie.
Un barbat in varsta de 20 de ani a fost atins de un glont la nivelul abdomenului, iar un barbat in varsta de 60 de ani a fost ranit "mai usor", potrivit politiei.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1205 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007133 (s)