News Flash:

Un nou act mafiot la Timisoara! Masina unui medic, fost consilier judetean, a fost incendiata!

6 Iunie 2018
963 Vizualizari | 0 Comentarii
rus

Masina medicului Georgeta Rus, fost consilier judetean Georgeta Rus, a fost incendiata, in noaptea de luni spre marti, in jurul orei doua. BMW-ul X4 a fost cumparat in urma cu cateva saptamani. Masina era parcata in fata Centrului de permanenta din Becicherecu Mic unde Georgeta Rus este medic coordonator.

”Mi-ai incendiat masina! Te-ai tinut de cuvant cu amenintarile! Bravo! Ce tare esti! Atata iti reuseste si tie in viata asta: sa distrugi masini scumpe sub aburii drogurilor si alcoolului! In rest, faci umbra degeaba pamantului! Eu o sa reusesc sa mi-o inlocuiesc, in cateva zile o sa vezi in fata cabinetului alta masina, mai frumoasa, mai noua! Dar tu ramai un neispravit, drogat, criminal! Criminalistica mai are nevoie da cateva detalii ca sa se intregeasca concluzia finala si sa dai socoteala de ce ai facut! Nu are cum sa te mai apere mamica si taticul!

Orice persoana care imi poate oferi cel mai mic detaliu despre asta, va fi rasplatita oficial si cu protectie si cu foarte multi bani, astfel incat sa traiasca linistit trei generatii!”, a scris, pe Facebook, Georgeta Rus.

„Toate indiciile duc la o actiune intentionata si anume faptul ca masina este nou-nouta. In urma cu 12 zile a fost in service pentru ITP si de la ora ora 15 pana la 3 noaptea (n.r. luni) masina nu s-a miscat. De 12 ore masina era nemiscata. Un BMW X4 are o gramada de senzori pentru maxima siguranta incat m-ar fi sesizat daca era o defectiune oriunde. M-ar fi avertizat ca este o probema. ISU a dat explicatia ca este un cablu electric defect si trebuie sa isi asume asta pentru ca vor avea de dat o explicatie de ce s-au pronuntat fara expertiza laborioasa. Mai multe nu pot sa spun pentru ca politia face o ancheta ampla si ma tem pentru siguranta mea si a copilului meu”, a declarat Georgeta Rus. sursa: ziuadevest.ro


georgeta rus becicherecu mic georgeta rus
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1207 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006176 (s)