News Flash:

Un milion de euro pentru finalizarea Salii Polivalente din Timisoara

31 Iulie 2015
1125 Vizualizari | 0 Comentarii
sala polivalenta
Finalizarea Salii Polivalente ridicate de Universitatea Politehnica din Timisoara (UPT) in parteneriat cu Primaria necesita un supliment de 4,8 milioane de lei (circa 1 milion de euro), banii urmand sa fie dati de la bugetul local, dupa ce alesii locali vor vota, vineri, acest proiect de hotarare. 
Sala Polivalenta trebuia sa fie deja terminata, pentru a gazdui meciurile din Campionatul European de Baschet Feminin Eurobasket Women 2015, din luna iunie.
„In vederea finalizarii obiectivului de investitii (a Salii Polivalente, n.r.) in anul 2016 este necesara suplimentarea fondurilor alocate de catre Primaria Timisoara cu suma de 4,8 milioane de lei”, a declarat joi, presei, rectorul UPT, Viorel Serban, care a transmis administratiei publice locale si o adresa in acest sens.
Valoarea lucrarilor totale estimate pentru Polivalenta se ridica la 29,9 milioane de lei, iar alesii locali vor vota in plenul de vineri modificarea contributiei municipiului Timisoara in contractul de asociere aprobat in 2013 intre municipalitate si UPT, de la 10 milioane de lei la 14,8 milioane de lei, scrie ziuadevest.ro.
Polivalenta va avea 2.500 de locuri si este dotata la cele mai moderne standarde internationale, putand gazdui si competitii sportive internationale. 
Timisoara mai are ca rezerva pentru competitii sportive in spatii acoperite Sala „Constantin Jude” (Olimpia), care a fost modernizata in regim de urgenta pentru Eurobasket Women 2015, dar are o capacitate mult prea mica pentru competitii de anvergura, de circa 1.000 de locuri.

sala polivalenta
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1136 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006255 (s)