News Flash:

Europa League: Astra merge mai departe, FC Botosani paraseste competitia

24 Iulie 2015
1130 Vizualizari | 0 Comentarii
europa league1
Echipa Astra Giurgiu s-a calificat in turul trei preliminar al Ligii Europa, dupa ce a terminat la egalitate, joi, pe teren propriu, scor 0-0, cu formatia scotiana Inverness CT, in mansa secunda a turului doi preliminar al competitiei.
In tur, Astra Giurgiu a invins, in deplasare, cu scorul de 1-0.
Astra Giurgiu va intalni West Ham United, in turul trei preliminar al Ligii Europa
Echipa Astra Giurgiu va intalni echipa West Ham United in turul trei preliminar al Ligii Europa, dupa ce englezii au invins, joi, in deplasare, cu scorul de 5-3 la loviturile de departajare, formatia malteza Birkirkara FC, in mansa secunda a turului doi preliminar al competitiei.
La finalul celor 120 de minute, albanezii au condus cu scorul de 1-0, acelasi rezultat inregistrandu-se in tur, pentru englezi.
Joi, unicul gol al intalnirii a fost marcat de Miccoli, in minutul 15.
Pentru West Ham United au marcat la loviturile de departajare Noble, Zarate, Cresswell, O'Brien si Poyet, in timp ce pentru Birkirkakra FC au transformat Fenech, Plut si Agius. Unicul penalti ratat i-a apartinut lui Vukanac.
--------------------------
Echipa FC Botosani a ratat calificarea in turul trei preliminar al Ligii Europa, dupa ce a fost invinsa, joi, pe teren propriu, cu scorul de 3-0 (2-0), de formatia poloneza Legia Varsovia, in mansa secunda a turului doi preliminar al competitiei.
In tur, FC Botosani a fost invinsa, in deplasare, cu scorul de 1-0.
Joi, golurile polonezilor au fost marcate de Guilherme '7, Nikolici '38 din penalti si Prijovici '83.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1425 (s) | 32 queries | Mysql time :0.011436 (s)