News Flash:

Un excelent tonic pentru organism! Incearca-l si te vei simti minunat!

5 Februarie 2016
14057 Vizualizari | 0 Comentarii
tonic

Cand creierul se afla intr-o stare prelungita de suprastimulare, se ajunge laneliniste, tensiune psihica si fizica, o dispozitie cronica de iritabilitate, labilitate emotionalaoboseala in special mentala, letargie si extenuare.

Plangerea principala poate fi legata de epuizarea perceputa chiar la eforturi minore. Ceea ce demoralizeaza persoanele afectate este ca odihna (activa sau pasiva) nu ii ajuta decat foarte putin sau chiar deloc. Se cauta repausul, odihna, "evitarea stresului”, insa pacientii constata ca starea lor de activare este atat de crescuta, incat nu reusesc sa se mai relaxeze.

Stresul prelungit duce la aparitia de simptome in mai toate regiunile corpului, motiv pentru care pacientii solicita un volum urias de servicii, in special din domeniul medicinii interne. 

cura cu hrean este de mare ajutor celor care sufera din cauza oboselii cronice. Dai pe razatoare una-doua radacini de hrean de marime potrivita, un morcov si o ridiche neagra. Le amesteci cu putina sare, doua-trei linguri de apa ai una-doua lingurite de otet din mere. Salata de hrean o consumi de trei-patru ori, saptamanal, timp de o luna. Este un excelent tonic pentru organism.


creierul suprastimulare neliniste tensiune psihica fizica oboseala
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1116 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006218 (s)