News Flash:

Cel mai bun remediu pentru durerile cauzate de inflamarea articulatiilor

5 Februarie 2016
2789 Vizualizari | 0 Comentarii
articulatii
Inflamarea articulatiilor este o afectiune extrem de dureroasa, cauzata de acumularea de acid uric in zona incheieturilor. Medicina traditionala nu este foarte buna atunci cand vine vorba de tratarea articulatiilor inflamate. Din fericire, medicamentele naturale te pot scapa de dureri. Acest remediu natural este format din boia de ardei iute si ulei din nuca de cocos.

Ardeiul iute contine capsaicina. Acest compus actioneaza ca un analgezic si are proprietati anti-inflamatorii intensive. Cu alte cuvinte, calmeaza durerile. 

Uleiul din nuca de cocos, pe de alta parte, este considerat a fi unul dintre cele mai bune remedii atunci cand vine vorba de tratarea articulatiilor inflamate. Acesta contine o abundenta de grasimi, cunoscuta sub numele de lant de mijloc de acizi grasi care au proprietati de vindecare puternice. Uleiul din nuca de cocos are capacitatea de a reduce inflamatia si a calma tesuturile si articulatiile inflamate. 

Ingrediente necesare: 

- 2 linguri de boia de ardei iute 

- O jumatate de cana de ulei din nuca de cocos 

Se amesteca ingredientele pana cand veti obtine un amestec omogen. Dupa aceea, se aplica amestecul rezultat pe articulatiile dureroase. Prin utilizarea acestui remediu in mod regulat, vei ajunge sa scapi complet de durerile provocate de inflamarea articulatiilor. (sursa: secretele.com, Calin Petru Barbulescu)

inflamarea articulatiilor acid uric dureri ardeiul iute
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1310 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006444 (s)