News Flash:

Un club de traditie din Romania intra in FALIMENT!

24 Iunie 2016
1131 Vizualizari | 0 Comentarii
liga 12

Tribunalul Prahova a anuntat, miercuri, ca aproba cererea administratorului judiciar al echipei si a dispus inceperea procedurii generale a falimentului clubului SC FC Petrolul Ploiesti, prahovenii avand un termen de sapte zile pentru a face apel.
In cazul in care oficialii Petrolului nu vor intocmi un apel la decizia Tribunalului Prahova, disparitia echipei va fi inevitabila.

Retrogradarea dupa cinci sezoane petrecute in Liga 1 i-a fost fatala formatiei de pe Ilie Oana, problemele financiare neputand fii rezolvate. Clubul ploiestean ar fi trebuit sa se inscrie in noua editie a Ligii 2, intr-un campionat format dintr-o serie ce va avea 22 de echipe.
In intervalul ultimilor cinci ani, Petrolul a cucerit un trofeu pe plan intern: Cupa Romaniei, in 2013, dupa o finala cu CFR Cluj. Mai mult, ploiestenii au participat de doua ori consecutiv in play-off-ul Europa League.
Sentinta dictata de Tribunalul Prahova:
”Admite cererea administratorului judiciar. Aproba concluziile raportului administratorului judiciar. In temeiul art. 145 alin. 1 lit. C din Legea nr.85/2014 privind procedura insolventei;
dispune inceperea procedurii generale a falimentului debitorului. In temeiul art. 145 alin 2 din Legea privind procedura insolventei, desemneaza lichidator provizoriu pe administratorul judiciar numit initial cu o retributie de 2000 lei, care va indeplini atributiile prevazute de art.25 din lege.
In temeiul art. 145 alin.2 din Legea privind procedura insolventei, dispune dizolvarea societatii debitoare si ridicarea dreptului de administrare al debitorului. Dispune notificarea deschiderii procedurii de faliment debitorului, creditorilor si oficiului registrului comertului de pe langa Tribunalul Prahova, pentru efectuarea mentiunii, precum si publicarea in Buletinul procedurilor de insolventa. In baza art 146 alin 2 lit a.
Fixeaza termenul limita pentru depunerea cererilor privind creantele nascute in cursul procedurii la 10.08.2016 In baza art 146 alin 2 lit b, fixeaza termenul limita pentru verificarea creantelor nascute in cursul procedurii, intocmirea, afisarea si comunicarea tabelului suplimentar al creantelor la 10.09.2016
In baza art 146 alin 2 lit c, fixeaza termenul limita pentru depunerea contestatiilor la creantele nascute in cursul procedurii la 7 zile de la publicarea in BPI a tabelului suplimentar In baza art 146 alin 2 lit d, fixeaza termenul pentru solutionarea contestatiilor la creantele nascute in cursul procedurii si pentru intocmirea tabelului definitiv consolidat al creantelor la 10.10.2016
In temeiul art.151 din Legea privind procedura insolventei, dispune sigilarea bunurilor din averea debitorului si indeplinirea celorlalte operatiuni de lichidare.
Fixeaza termen la 13.10.2016. Definitiva.
Cu apel in 7 zile de la comunicare. Pronuntata in sedinta publica, astazi, 22.06.2016”.

Galerie Foto

petrolul
tribunalul prahova retrogradarea ilie oana
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1122 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005502 (s)