News Flash:

Iese si Mutu la atac! Ce spune fostul atacant al Nationalei despre rusinea de la EURO

23 Iunie 2016
1124 Vizualizari | 0 Comentarii
mutu suparata
Fotbalistul recent retras din activitate, la 37 de ani, a analizat dur modul in care ne-am prezentat la EURO 2016. “Briliantul” a dorit sa adauge ca a terminat si cursurile scolii antrenori si se pregateste pentru licenta B.
Adus la inceputul sezonului 2015-2016 de catre ASA Targu Mures, golgheterul all-time al echipei nationale era asteptat sa reprezinte o piesa importanta in angrenajul echipei. Din pacate, Mutu nu a reusit sa inscrie pentru mureseni. In schimb, s-a facut vizibil mai mult prin indicatiile pe care le-a dat de pe banca de rezerve spre colegii sai din teren: “Ma bucur ca am luat carnetul de antrenor, o sa incep si pentru licenta B. Am prezentat filosofia antrenorului de fotbal, a mea de fapt, a fost totul ok”, a declarat Mutu pentru Digi Sport.
Fostul decar al nationalei a facut o paralela intre ultimele doua Campionate Europene la care a participat Romania (2008, 2016). La EURO 2008 (Elvetia si Austria), Mutu a fost prezent si a reusit sa marcheze un gol impotriva Italiei, la remiza 1-1, ramas si singurul dat de Romania la turneul final din 2008. Adrian Mutu a considerat, in interventia sa, ca actuala nationala a fost chiar mai slaba decat cea de la penutimul Campionat European la care am fost prezenti: “Am inceput bine cu Franta si, chiar daca am pierdut eram entuziasmati ca o sa vedem o echipa a Romaniei hotarata sa castige. Din pacate, nu a fost asa, nu am avut nicio idee de joc si am fost apatici pe alocuri. Ultimul meci a fost incredibil, se vede clar ca nu a fost nicio idee de joc la ceea ce am aratat pe teren. Am facut mai putine puncte si decat in 2008. Atunci am avut o grupa de foc si am facut doua puncte, terminand pe locul 3. De la toti jucatorii ma asteptam sa ofere mai mult”, a mai precizat Mutu.
Franta si Elvetia s-au calificat in “optimile de finala” ale EURO 2016. Albania a iesit si ea din calculele calificarii din grupe, in timp ce “tricolorii” au ajuns deja acasa.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1130 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006952 (s)