News Flash:

Un bărbat s-a plimbat cu arma de airsoft în Aeroportul Timișoara

31 Mai 2022
279 Vizualizari | 0 Comentarii
TSR

Scene reprobabile la Aeroportul din Timișoara unde un bărbat s-a plimbat cu arma de tip airsoft in mână. În momentul în care polițistul a încercat să-l legitimeze, bărbatul a dus mâna la armă, moment în care omul legii a reacționat rapid și l-a imobilizat.
 

Cu ajutorul unui coleg de la Poliția de Frontieră, polițistul l-a încătușat pe bărbatul care, ulterior, a fost preluat de ofițerii de la Poliția Transporturi și dus la audieri.
 
La verificări s-a constat că bărbatul în vârstă de 57 de ani a băut înainte de a provoca incidentul. El fusese în urma cu 4 ani angajat la o firma de securitate care a prestat servicii de pază chiar la aeroport.

În ceea ce privește arma, s-a stabilit că era una de airsoft de tip RUGER, neletală. Bărbatul mai avea asupra lui 33 de bile de plastic și 3 tuburi CO2. În urma incidentului, bărbatul a fost amendat cu 5.000 de lei. Arma, pentru care nu e nevoie de autorizație de deținere, și bilele au fost confiscate.
Nu este primul incident de pe Aeroportul din Timișoara. În urmă cu câteva zile câteva imagini suprindeau cum mai multe vaci se plimbau nestingherite prin fața terminalului.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1171 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005740 (s)