News Flash:

Un accident intre un autocar, un microbuz si o autoutilitara a avut loc in Bihor. 11 persoane au fost transportate la spital

16 Iulie 2018
785 Vizualizari | 0 Comentarii
smurd22

Mai multe persoane au fost ranite, luni dimineata, in urma impactului dintre un autocar, un microbuz si o autoutilitara, pe DN 79, intre localitatile Les si Nojorid. 11 persoane au fost transportate la spital.
UPDATE 11 persoane transportate la spital dupa accidentul din Bihor 

Un numar de 11 persoane au fost transportate la spital dupa accidentul dintre un autocar, un microbuz si o autoutilitara, in judetul Bihor, de pe DN 79.

Din primele informatii primite din partea purtatorului de cuvant al Politiei Bihor, Alina Dinu, 11 persoane au fost duse la spital dupa accident. 
„Politistii sunt la fata locului si cerceteaza cauzele producerii accidentului. Un numar de 11 persoane au fost duse la spital, din primele date acestea au leziuni usoare”, a spus Alina Dinu.  Traficul rutier este intrerupt pe ambele sensuri intre localitatile Les si Nojorid, unde s-a produs accidentul.  

Stirea initiala:

Trei persoane au fost ranite usor, luni dimineata, in urma impactului dintre un autocar, un microbuz si o autoutilitara, pe DN 79, intre localitatile Les si Nojorid, traficul in zona fiind blocat. Politistii recomanda rute ocolitoare.

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane accidentul a avut loc pe DN79 (E671) Oradea - Salonta, intre localitatile bihorene Les si Nojorid.

In urma coliziunii dintre un autocar, un microbuz si o autoutilitara, trei persoane au suferit leziuni usoare.

Traficul rutier este intrerupt pe ambele sensuri in zona accidentului.

Politistii rutieri recomanda ruta ocolitoare Inand - DJ 797 - Cefa - Santandrei - Oradea.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1141 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005905 (s)