News Flash:

ULUITOR! Credea ca mireasa i-a fost furata, asa cum e obiceiul, dar a zis sa o mai caute prin casa impreuna cu cavalerul de onoare. A auzit zgomote ciudate dintr-o camera, asa ca a deschis usa. A gasit-o acolo, pe jumatate goala! Cand a vazut ce facea, a

23 Iulie 2017
3045 Vizualizari | 0 Comentarii
nunta glob
Nunta ar trebui sa fie unul dintre cele mai fericite momente din viata unui cuplu.
Insa pentru un tanar acest eveniment important s-a transformat intr-un adevarat cosmar. La miezul noptii mirele a observat ca mireasa lipseste, asa ca a inceput sa o caute.
Nu a gasit-o, asa ca a crezut ca aceasta a fost furata, conform obiceiului. La un moment dat insa, in timp ce se plimba cu cavalerul de onoare prin casa pe care a inchiriat-o pentru eveniment, barbatul a auzit zgomote ciudate venind dintr-o camera, scrie poatenustiai.ro.
La inceput nu le-a dat importanta, insa din cauza ca acestea se repetau a decis sa deschida usa incaperii. Ce a vazut in interior i-a provocat un soc extrem de puternic!
Propria lui mireasa era in pat cu barmanul pe care il angajase; cei doi au fost surprinsi in timp ce intretineau relatii sexuale. Mirele a scos telefonul, i-a filmat, iar ulterior a aratat tuturor invitatilor ce a descoperit.
Cei doi au divortat a doua zi.

nunta cuplu tanar mireasa
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1293 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006258 (s)