News Flash:

Afla ce iti rezerva astrele astazi

23 Iulie 2017
1063 Vizualizari | 0 Comentarii
horoscop zilnic
Horoscop, duminica, 23 iulie 2017- Berbec
Este o zi de innoire, in care ai putea renunta la anumite intentii care ti-au intunecat viata, ca sa adopti altele, mai optimiste, mai luminoase.

Horoscop, duminica, 23 iulie 2017- Taur
Se schimba ceva in familie, in ierarhia deja stabilita si speri, bineinteles, sa fie asa cum vrei tu. Ar fi bine sa tii cont de faptul ca mai sunt si altii care vor acelasi lucru.

Horoscop, duminica, 23 iulie 2017- Gemeni
Ai tendinta de a te baza prea mult pe influenta anumitor persoane si de a construi planuri pe aceasta baza foarte fragila. Vei vedea rezultatele, in curand.

Horoscop, duminica, 23 iulie 2017- Rac
Este important sa eviti orice forma de lacomie, mai ales tendinta de a considera ca ti se cuvin anumite privilegii care se bazeaza exclusiv pe bunavointa unor apropiati.

Horoscop, duminica, 23 iulie 2017- Leu
Ai ocazia de a te innoi, ca sa poti porni la un nou drum cu forte noi si cu dorinte noi. Este o zi importanta pentru tine, care nu cere decat sa fii tu insuti, generos si iubitor.

Horoscop, duminica, 23 iulie 2017- Fecioara
Exista desfasurari de forte pe care le poti doar intui, in acest moment. Cea mai mare parte dintre ele nu te vor afecta, daca nu vei incalca anumite limite, pe care le cunosti.

Horoscop, duminica, 23 iulie 2017- Balanta
Cei mai multi dintre cei din cercul tau de prieteni sau de rude simt nevoia unei schimbari si vin cu diverse propuneri. Nu e nevoie sa iei decizii acum.

Horoscop, duminica, 23 iulie 2017- Scorpion
Ai tendinta de a-ti atribui o pozitie pe care nu o ai, dar o doresti din toata inima, pentru un anumit scop. Scopul poate fi legat de cariera, de imagine sau de familie.

Horoscop, duminica, 23 iulie 2017- Sagetator
O atitudine rezervata, in orice situatie, te va tine la distanta de privirile rautacioase, dar si de eventualele complicatii generate de intalnirile nepotrivite.

Horoscop, duminica, 23 iulie 2017- Capricorn
Iti este pusa la indoiala autoritatea in chestiunile legate de administrarea unor bunuri sau a unor sume de bani. S-ar putea sa iti prinda bine acest lucru, chiar daca acum te supara.

Horoscop, duminica, 23 iulie 2017- Varsator
Ceva se schimba in atitudinea ta fata de partenerul de cuplu sau fata de alte persoane importante si cu putere de decizie in viata ta. O atitudine categorica nu va fi de folos nimanui.

Horoscop, duminica, 23 iulie 2017- Pesti
Ai putea lua decizii cu consecinte importante asupra stilului de viata. Problema e ca iti lipsesc date esentiale si stii ca ar fi mai bine sa le amani.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1356 (s) | 32 queries | Mysql time :0.007487 (s)