News Flash:

Uleiul de cocos are un efect incredibil, nestiut pana acum

5 Iulie 2018
725 Vizualizari | 0 Comentarii
ulei

15 milioane de oameni sunt afectati de obezitate (numai în America), iar odata cu aceasta boala creste riscul aparitiei altor afectiuni precum diabetul sau bolile cardiovasculare.

Studii recente arata ca pana în anul 2050, peste 10 milioane de americani vor suferi de Alzheimer, iar afectiunea va face ravagii si în Europa.
Unul din produsele naturale pe care multi medici îl recomanda pentru prevenirea problemelor enumerate mai sus este uleiul de cocos.

Doctorul Mary Newport (medic neonatolog, cu numeroase carti scoase pe piata despre problema obezitatii si riscurile abandonarii luptei împotriva ei) a descoperit ceva uluitor.

A cercetat mai multe produse naturale si felul în care se comporta organismul la ingerarea acestora, pornind de la compozitia lor si necesitatile unui corp în suferinta, afectat de boala.

13 proprietati terapeutice ale uleiului de cocos dovedite stiintific

I-a dat zilnic doua lingurite de ulei de cocos sotului ei, afectat de Alzheimer, dupa ce a suferit din cauza obezitatii, în speranta ca vor aparea îmbunatatiri.

Sotul lui Mary, Steve (58 de ani) a fost diagnosticat cu dementa progresiva. Rezultatele examenului RMN arata ca e foarte probabil ca barbatul sa dezvolte Alzheimer.

În urma tratamentului administrat de sotia lui, Steve a reusit sa îsi aminteasca treptat lucruri, semn ca uleiul de cocos chiar face minuni în prevenirea si combaterea bolilor.

Consumul de ulei de cocos "repara" creierul si ajuta la redobandirea anumitor substante chimice care se raresc odata cu instalarea dementei.


obezitate cardiovasculare medic neonatolog i-a
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1338 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005040 (s)