News Flash:

UIMITOR! Remedii naturiste cu orz verde pentru 21 de afectiuni

7 Martie 2016
1510 Vizualizari | 0 Comentarii
orz verde

Impotenta - o cura de o luna in care se consuma suc de orz cu miere, cate un pahar pe zi, relanseaza activitatea hormonala atat la barbati, cat si la femei. Mai mult chiar si impotenta barbatilor mai varsnici, sau care au fumat foarte mult, prin imbunatatirea circulatiei sanguine din zona organelor genitale.

Sterilitate - o cura de orz germinat, 1-3 linguri pe zi, in cure de 3 luni este buna in sterilitatea feminina.

Cancer - zilnic 100 ml, impartit in 2 doze (50 ml dimineata si 50 ml seara, diluat in apa plata) timp de o luna incetineste procesul de dezvoltare a tumorilor si previne formarea lor. Efecte de remisie sau obtinut cu sucul de orz verde, in cancer de piele si pancreatic. Rezultate exceptionale a obtinut medicul american Ann Wigmore in tratarea cancerului de san si ovarian cu ajutorul clismelor cu suc deorz verde, facute o data la 3 zile.

Eficienta este si administrarea a 2 lingurite de germeni de orz, sau a unui macerat facut din 1 lingurita de pudra la 100 ml apa rece. Toate preparatele din orz verde se consuma inainte de masa.

Gastrita, pancreatita, colita - se face un tratament de primavara in care se consuma un sfert de pahar de suc de orz diluat cu apa, de 3-4 ori pe zi. Clorofila din compozitia acestui suc ajuta la refacerea mucoasei si a peretilor gastrici, in timp ce substantele sale alcaline reduc aciditatea. Alt remediu: se mananca 2 linguri de orz incoltit pe zi sau se administreaza macerat din pudra de orz (o lingurita pudra la 100 ml apa rece). Se ia de 3 ori pe zi.

Boli de ficat - se bea suc de orz verde in cure indelungate. De regula, se bea un pahar pe zi, impartit in 3 doze. In fazele acute ale hepatitelor virale, precum si in hepatita cronica evolutiva, se bea pana la doua pahare pe zi, timp de o saptamana. Orzul verde favorizeaza drenarea si regenerarea ficatului, activeaza sistemul imunitar, in felul acesta ajutand la combaterea virusului hepatic.

Anemie, demineralizare, avitaminoza - se consuma germeni de orz, cate 2-3 linguri pe zi la adulti si 1-3 lingurite pe zi la copii. Un delicios desert se face din germeni de grau, in amestec cu miere de albine care are proprietati revigorante si remineralizante.

Varice, hemoroizi - la venirea caldurii, cand circulatia venoasa are mult de suferit, se fac cure de cate o saptamana, timp in care se consuma cate un pahar de sucde orz pe zi. Substantele sale active favorizeaza circulatia sanguina, ajutind la redobandirea elasticitatii si tonusului vaselor de sange. Un efect bun il au si cataplasmele cu faina de orz umectata cu apa calda, care se aplica local atat pentru hemoroizi cat si pentru varice, si se tin 1-3 ore. Efectel vizibile apar deja dupa 3-4 aplicatii.

Schizofrenie - studii facute in Japonia si Statele Unite au pus in evidenta o ameliorare semnificativa la unii din bolnavii de schizofrenie tratati cu suc de orz verde. Se consuma 1-2 pahare pe zi, impartite in 3 doze, timp de minim 2 saptamani, cu pauze de 10 zile dupa care se repeta. Efectele adverse ale medicamentelor psihotrope au fost mult mai putine si mai slabe ca intensitate la pacientii care au fost tratati cu suc de orz.

Tuberculoza, bronsita cronica, insomnii, diabet, cardiopatie ischemica, artrita, flebita, post infarct, nevralgii - se consuma in cure de o luna, cate doua linguri de germeni de orz.

Fara a fi un un tratament exclusivist si infailibil, orzul verde si preparatele din el pot fi de mare ajutor in mai toate bolile deja instalate, sau in prevenirea lor si nu in ultimul rand in boli aparent incurabile.


impotenta sterilitate cancer varice hemoroizi schizofrenie
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1248 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007910 (s)