News Flash:

Aceasta planta face minuni pentru ficat

24 Martie 2016
9359 Vizualizari | 0 Comentarii
ficat1
Ficatul este unul dintre cele mai importante organe din corp si detoxifierea lui este esentiala pentru procesele organismului. Vezi cum sa-ti detoxifici ficatul cu menta si papadie rapid si fara prea mare efort.
Papadia ajuta ficatul si bila
Nu numai ca ajuta mult ficatul sa curete toxinele acumulate, dar papadia stimuleaza si secretia de bila din vezica biliara si ajuta astfel la procesarea grasimilor. Specialistii in proprietatile plantelor recomanda adesea radacina de papadie pentru ficat gras, ciroza hepatica, rezistenta la estrogen si chiar pentru acnee.
Menta (Menta piperita, nu alte soiuri)
Menta de tip Peppermint este cea mai buna planta pentru o cura de detox a ficatului ca la carte.
Ca si radacina de papadie, menta piperata stimuleaza secretia de bila, relaxeaza canalele prin care aceasta circula spre si in ficat, reduce colesterolul rau, destupand ficatul, care poate elimina toxinele mai eficient.
Pe langa rolul de detoxifiere a ficatului, menta piperata reduce blocajele renale si curata caile urinare, calmand, totodata, stomacul iritat.
Cum sa-ti detoxifici ficatul cu menta si papadie
Salate
Atat menta, cat si papadia sunt plante care pot fi consumate crude, ca atare. Desi papadia este usor amaruie, ea poate fi delicioasa in salate, in timp ce menta merge consumata chiar si in bauturi racoritoare (limonada sanatoasa, nu Mojito, alcoolic).
Ceaiuri
Ceaiul de menta este racoritor, calmant si bun pentru digestie. In plus, calmeaza arsurile gastrice, reduce problemele intestinale si este unul dintre cele mai gustoase remedii in curele de detofiere a ficatului.
Ceaiul de papadie poate fi combinat cu alte plante bune in curele de detox, sau cu plante care ajuta si ele la detoxifierea organelor, pielii, etc.

ficatul papadia menta
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1227 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005860 (s)