News Flash:

Adevarul despre intentiile Valentinei Pelinel! Ce are de gand sa faca frumoasa blonda cu Cristi Borcea

11 Ianuarie 2016
1846 Vizualizari | 0 Comentarii
valentina pelinel
Roxana si Valentina sunt prietene de multa vreme si isi impartasesc intimitatile. Aceasta a marturisit ca Pelinel nu i-a cerut lui Cristi sa divorteze de Alina si ca vrea sa isi creasca copilul singura.
"Am vorbit cu Valentina si stiam de mult de aceasta sarcina. Era evident ca nu putea sa se mai ascunda foarte mult si nici nu a fost intentia ei sa faca asta. Dar, ca fiecare femeie, de obicei in primul trimestru nu vorbesti despre sarcina. E decizia fiecarei femei in parte. Ea a iesit si a spus cat a considerat ca e ok sa spuna. Eu am intrebat-o daca e un copil dorit si mi-a confirmat ca e dorit de ambele parti. Mi-a spus ca e pregatita sa isi creasca copilul singura si este asumata in hotararea ei.
Valentina nu a pronuntat cuvantul divort si nici ca va fi cu tatal copilului. Alina a fost cea care a iesit si a spus ca nu divorteaza. Dar cine i-a cerut asta? Nu e primul copil al lui Borcea care apare... Cred ca nici Cristi Borcea nu stie ce va face. Nu cred ca se pune problema acum de un divort, de o reglare de conturi. E pur si simplu un copil si Valentina l-a facut pentru ea. De-a lungul timpului, Alina s-a luptat mereu pentru Cristi Borcea. E trist ca trebuie sa lupti pentru un barbat cu care esti de atata amar de vreme. Ea a luptat si cu Mihaela Borcea.
Acum, in calitate de sotie, se lupta cu toata lumea. Ea nu se simte sigura cu ea insasi. Ea a iesit la razboi, nu Valentina. Stiu ca Valentina este prietena cu Mihaela, de Alina nu stiu. Suferintele Alinei nu au legatura cu Valentina. A fost cea mai trista mireasa pe care am vazut-o in viata mea. Stii cum se spune in popor... e trist cand ajungi din amanta sotie, pentru ca stii ca locul amantei ramane gol, scrie wowbiz.ro.
E luminoasa, e fericita ca deja este mama si deja il iubeste. Atat mama cat si tatal isi asuma si abia asteapta sa vina copilul pe lume. Stie ca exista riscul sa ramana o mama singura si isi asuma asta.", a declarat Roxana Iliescu in cadrul unei emisiuni TV.

pelinel valentina mihaela borcea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1316 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005632 (s)