News Flash:

Turnul de apa din Iosefin si Primaria Veche vor fi reabilitate anul viitor

25 Decembrie 2013
1349 Vizualizari | 0 Comentarii
Somatie catre Primaria Timisoara sa gaseasca bani si sa repare doua dintre imobilele de patrimoniu! Este vorba de Turnul de Apa din cartierul Iosefin si cladirea vechii primarii din Piata Libertatii.
Cei care au trimis somatia sunt politistii locali care asigura punerea in practica a deciziilor luate de Comisia infiintata de viceprimarul Traian Stoia care verifica starea de degradare in care se gasesc mai multe cladiri istorice ale Timisoarei.
Vicele crede ca doar asa, facand somatie tocmai la adresa Primariei, se vor misca lucrurile si se vor aloca bani in bugetul pe 2014 pentru repararea unor cladiri valoroase. Practic, comisia nu face nicio diferenta intre proprietari. Indiferent cine sunt acestia, ei trebuie sa se supuna legii si sa se apuce de reabilitari, in caz contrar fiind buni de plata.
“S-au dat somatii pentru focarele de infectie din subsoluri si poduri in Piata Victoriei, pe Paulescu, pe Republicii. S-au intocmit somatii catre o asociatie de proprietari de pe strada Marasesti, alta din Piata Libertatii, pentru Primaria Veche si Turnul de Apa de pe Baritiu. Somatiile au ajuns la mine, le-am dirijat catre Directia Patrimoniu pentru a solicita bani din buget pentru intretinere“, a explicat viceprimarul Traian Stoia. Opiniatimisoarei.ro

primaria timisoara piata libertatii
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1339 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007010 (s)