News Flash:

Primarul Robu promite reabilitarea completa a doua cartiere din Timisoara

25 Decembrie 2013
1346 Vizualizari | 0 Comentarii
Primarul Nicolae Robu promite, pentru anul viitor, reabilitarea a doua cartiere timisorene, unde se vor repara strazi si trotuare, vor fi amenajate spatii verzi si locuri de joaca, precum si parcari. Vom finaliza in 2014, doua proiecte extrem de importante si pentru ca de ele beneficiaza un numar mare de cetateni si pentru ca vor fi proiecte pilot,  pentru ce vom face mai departe pentru oras. Ma refer la reabilitarea completa a cartierului Soarelui (cel in care locuieste primarul Nicolae Robu – n.r.) si a Cartierului Calea Buziasului. Tot ce inseamna trotuar, carosabil, piste, locuri de parcare, spatii verzi, totul va fi reabilitat intr-un concept unitar care sa creeze unitate si un aspect placut. Vom amenaja si noi locuri de joaca pentru copii si vom vedea gradul de multumire al cetatenilor“, a spus Robu.

Primaria Timisoara a inceput, inca din acest an, amenajarea Cartierului Soarelui, cel in care locuieste chiar edilul-sef. Acolo s-au taiat mai multi copaci si au fost plantate panselute despre care reprezentantii municipalitatii au spus ca rezista la minus 25 de grade Celsius.

Robu a mai promis pentru anul viitor si amenajarea unui al treilea cartier, insa nu s-a decis, deoacamdata, care va fi acesta.

Vom culege si sugestii de mai bine si vom pune la punct proiectul pe care il vom implementa intr-un alt cartier, inca nu am stabilit care“, a spus Robu.

Primarul a mai declarat ca anul viitor se va lucra “in regim turbo” in cartierele Timisoarei.

Nu am de gand ca in 2014 sa luam pici

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1133 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005579 (s)