News Flash:

Turist gasit mort intr-o rapa din apropierea Cascadei Putna. Barbatul cautat de aproape o luna

28 Septembrie 2016
1281 Vizualizari | 0 Comentarii
medicina legala1
Un turist a fost gasit mort intr-o rapa din apropierea Cascadei Putnajudetul Vrancea. Descoperirea macabra a fost facuta de un padurar aflat in zona care a alertat imediat autoritatile. Criminalistiisositi la fata locului au stabilit ca este vorba despre un barbat, in varsta de 50 de ani. Adrian disparuse de o luna si de atunci familia il cauta neincetat.

Barbatul a venit la inceputul lunii in localitatea Tulnici impreuna cu sotia si mai multi prieteni. In timpul unei petreceri, Adrian s-a suparat si a plecat in statiunea Lepsa. Cateva ore mai tarziu, sotia l-a sunat, iar omul i-a spus ca s-a ratacit intr-o padure. Ore-n sir, femeia a incercat sa-si gaseasca sotul, dar, la un moment dat, n-a mai reusit sa ia legatura cu el. Bateria telefonului mobil se descarcase. Panicati, omaenii au mers la postul de Politie din Tulnici ca sa anunte disparitia barbatului, conform monitorulvn.ro

Gasit dupa aproape o luna intr-o rapa

La aproape o luna de la disparitie, barbatul a fost gasit mort in apropierea Cascadei Putna. Un padurar l-a descoperit dezbracat de la brau in jos. Trupul era mancat depasari in zona fetei si a gatului. Langa cadavru, politistii au descoperit o sticla cualcool si  telefonul mobil al victimei.

Criminalistii au confirmat ca este vorba despre turistul din Prahova care era cautat de 25 de zile de familia sa.

Trupul fara viata a fost transportat la morga spitalului din Focsani, unde medicii legisti vor efectua necropsia. Abia atunci, anchetatorii vor afla din ce cauza a murit barbatul.

turist mort rapa cascadei putna judetul vrancea criminalistii padurar
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1249 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007727 (s)