News Flash:

Tudor Gheorghe a refuzat oferta PSD de a intra in politica

2 Februarie 2016
1149 Vizualizari | 0 Comentarii
tudor gheorghe
Tudor Gheorghe a declarat ca sigur nu va schimba scena poeziei cu cea a vorbelor goale, reactionand astfel dupa ce deputatul Catalin Radulescu, presedintele PSD Diaspora, a afirmat ca artistul ar urma sa candideze din partea PSD la alegerile parlamentare.
"Cata vreme politica mea este una singura si consecventa, cea a culturii nationale, iar a lor, a inculturii consecvente, sigur nu voi schimba scena poeziei cu cea a vorbelor goale. Cu clar-obscur, mascam uratul si stergem formele prea bruste/ Facand sa taca zbarnairea adunaturilor de muste", spune Tudor Gheorghe, intr-un mesaj publicat pe contul sau de pe platforma de socializare Facebook.
Reactia vine dupa ce deputatul Catalin Radulescu, presedintele PSD Diaspora, a declarat ca PSD a initiat discutii cu Tudor Gheorghe si Florin Piersic pentru a candida din partea acestui partid la alegerile parlamentare.
"PSD nu a stat niciodata bine in diaspora, dar anul acesta vom face o figura frumoasa. Ne dorim sa avem candidati cu mare notorietate si am initiat discutii cu Tudor Gheorghe si Florin Piersic sa devina candidatii nostri. Stiti doar ca atat domnul Tudor Gheorghe, cat si marele Florin Piersic sunt prieteni ai nostri si suntem in negocieri avansate cu dumnealor, pentru a deveni candidatii nostri in diaspora", a declarat, pentru ziarulprofit.ro, o publicatie din Arges, deputatul Catalin Radulescu, presedintele PSD Diaspora.
Pe de alta parte, actorul Florin Piersic a declarat, duminica, pentru MEDIAFAX, ca a aflat ca PSD ar intentiona sa il propuna candidat la alegerile parlamentare, actorul precizand ca nu il intereseaza niciun partid politic, iar politicienilor nici nu le spune "multumesc", pentru ca nu are motive.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1316 (s) | 43 queries | Mysql time :0.020536 (s)