News Flash:

TRUCURI care te vor ajuta sa ajungi pe CULMILE PLACERII

14 Aprilie 2015
1771 Vizualizari | 0 Comentarii
f5emeie sexy1

Deşi de multe ori femeile pot avea o viaţă sexuală satisfăcătoare şi fără a avea orgasm, este totuşi bine ca bărbaţii să se straduiască mai mult. Până la urmă orice barbat care vrea o viaţă sexuală împlinită nu se multumeşte cu jumătăţile de măsură. Şi vrea ca şi partenera să ajungă la orgasm astfel ca şi ea să aibă o viaţă sexuală la fel de împlinită, potrivit sfatulparintilor.ro.

 Stimulează punctul G 
Adoptaţi o poziţie care să favorizeze stimularea cât mai intensă a clitorisului. Spre exemplu, în cazul în care partenera este deasupra, obtineţi exact rezultatul pe care vi-l doriţi. 
Vorbiti în timp ce faceţi dragoste 
Bărbaţilor chiar le place să fie ghidaţi. Tocmai de aceea este indicat ca femeia să-i spună partenerului că face ceea ce trebuie sau să-i comunice prin gemete ce bine se simte în timp ce fac dragoste.

Exerciţiile Kegel îţi imbunatatesc viaţa sexuală 
Acest tip de exerciţii este deja clasic şi ajută o femeie să trasnforme un orgasm obisnuit într-unul fabulos. Imaginează-ţi că urinezi si, din când în când, te opreşti. În timp ce faci asta este indicat să-ţi ţii şi respiraţia. 
Întârzierea orgasmului 
Cu cât veţi întârzia mai mult climaxul cu atât mai mare va fi explozia de la final. Ajungeţi aproape de orgasm, după care încetiniţi mişcările. Repetaţi de câteva ori înainte de a avea orgasm.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1234 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005134 (s)