News Flash:

Truc simplu, dar de efect. Ce se intampla atunci cand torni otet in rezervorul de toaleta - VIDEO

5 Iulie 2018
833 Vizualizari | 0 Comentarii
truc

Toata lumea incearca sa-si pastreze locuinta curata si igienica, in special in locuri precum baia sau bucataria, unde se regasesc cele mai multe bacterii. Pentru ca detergentii nu sunt intotdeauna utili, este bine sa stim ca exista si solutii la indemana care te vor ajuta sa ai o baie curata.

Pentru a curata murdaria si a dezinfecta toaleta cu otet, ai nevoie de urmatoarele:
– Un pahar de otet de 9%
– Bicarbonat de sodiu sau iod
 
Cum sa procedezi, varianta cu bicarbonat de sodiu sau iod:
Incalzeste un pahar de otet la 40 grade Celsius, apoi amesteca-l cu bicarbonat. Pentru 200 de grame de otet, ai nevoie de 1 lingura de bicarbonat. Daca utilizezi iod, proportia este de 1 la 1.
Dupa ce ai preparat solutia, torni amestecul rezultat in rezervorul de toaleta timp de mai multe ore. Iti recomand sa faci acest lucru seara, astfel incat solutia sa ramana in vasul pe care il cureti toata noaptea. Pentru a imbunatati rezultatul, poti repeta procedura de mai multe ori.


Reteta fara bicarbonat:
Goleste rezervorul de apa si inchide robinetul. Sterge suprafata interioara a rezervorului cu o carpa uscata si aplica o carpa umezita bine cu otet in zona murdara. Dupa 2-6 ore, poti curata murdaria cu o racleta. Ai grija sa nu fie metalica ca sa nu strici cumva vasul!
Solutia astfel preparata va dizolva calcarul depus pe pereti, va inlatura rugina si va distruge bacteriile existente. Repeta procedeul de doua ori pe saptamana pentru a tine departe murdaria!

Cu aceste solutii poti desfunda chiar si canalizarea de la baie sau bucatarie!
De asemenea, trebuie sa stii ca otetul este folosit si pentru a inlatura mirosurile neplacute. Daca nu reusesti sa scapi de mirosul galetii de gunoi, o poti spala cu ajutorul unei solutii formate din jumatate de cana de otet fierbinte si doua linguri de bicarbonate. La final o clatesti, iar mirosul greu va deveni o amintire.

Care sunt proprietatile otetului in lupta cu murdaria:
– Dizolva calcarul
– Dezinfecteaza
Curata piesele metalice de rugina
– Elimina mirosurile neplacute
– Curata si dezodorizeaza frigiderul
– Ucide bacteriile care cauzeaza dizenteria si E. coli.
 

Galerie Video


bicarbonat rezervorul calcarul dezinfecteaza curata
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1172 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005807 (s)