News Flash:

Trofeul Cupei Mondiale soseste luni la Bucuresti

26 Februarie 2014
1677 Vizualizari | 0 Comentarii
Trofeul care va fi atribuit câștigătoarei Cupei Mondiale de fotbal din Brazilia (12 iunie - 13 iulie 2014) va sosi la începutul săptămânii viitoare în capitala României și, înainte de a fi expus pentru publicul larg, va fi adus la partida de deschidere a Cupei Coca-Cola 2014, pe care liceeni o vor disputa disputa luni, 3 martie, de la ora 16,00, la Sala Dinamo. Prețiosul trofeu se află într-un turneu mondial, început în septembrie 2013 la Rio de Janeiro, în cursul căruia va parcurge mai mult de 148.000 de kilometri în decursul a 9 luni, prin 90 de țări.

Trofeul va fi însoțit la București de fostul Christian Karembeu, în calitate de ambasador FIFA. La această ediție, ambasadorul pentru România al trofeului Cupei Mondiale este fostul internațional Ilie Dumitrescu, reprezentant al Generației de aur, participant la trei ediții consecutive ale Cupei Mondiale. Cei doi se vor afla, de altfel, la Sala Dinamo cu ocazia deschiderii Cupei Coca-Cola.

Iubitorii fotbalului din României vor avea ocazia să admire trofeul Cupei Mondiale și să se fotografieze alături de el pe 5 martie, în cadrul unui eveniment special ce va fi găzduit de Băneasa Shopping City.

Turneul trofeului Cupei Mondiale FIFA, organizat de Coca-Cola, aduce alături suporteri din întreaga lume și le oferă acestora ocazia de a avea o amintire inedită cu faimosul trofeu, înainte de a fi oferit echipei naționale câștigătoare a Cupei Mondiale 2014. Turneul cuprinde 90 de țări, dintre care 39 aflate în regiunea țării-gazdă, Brazilia. Până la finalul turneului, aflat la a treia ediție, trofeul Cupei Mondiale va parcurge, în premieră, 51 de țări în care nu a mai călătorit niciodată până acum.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1052 (s) | 33 queries | Mysql time :0.042438 (s)