News Flash:

Lidia Buble, despre restrictiile din copilarie. Ce nu a avut voie sa faca pana la 21 de ani

1 Iulie 2017
894 Vizualizari | 0 Comentarii
lidia buble
Lidia Buble provine dintr-o familie numeroasa si a fost crescuta in spiritul credintei. In fiecare duminica, toata familia mergea la biserica.
Ajunsa acum vedeta, ea a povestit ca pana la 21 de ani ea nu a avut voie sa faca unele lucruri. Insa nu le-a simtit lipsa pentru ca existau posibilitati.

Ce nu a avut voie sa faca Lidia Buble in copilarie
Artista a marturisit ca pana la 21 de ani, ea nu s-a fardat, pentru ca nici nu avea farduri si pentru ca la biserica este interzis sa mergi cu make-up sau foarte aranjat, spune ea.
„Eu provin dintr-o familie foarte numeroasa si foarte simpla. Noi mereu eram cu biserica, iar la noi la biserica nu era permis sa vii foarte machiata sau foarte aranjata, asa ca nu am avut parte de foarte multe farduri sau foarte multe rujuri.
Mai aveam din cand in cand cate un strugurel (n.r. – balsam de buze)”, dar era transparent, nu era ceva evident. Noi le foloseam foarte rar, pentru ca nici la scoala nu ne era permis deoarece eu faceam scoala sportiva si nu aveam voie. Sa zic sincer, eu am fost foarte baietoasa si in continuare sunt asa.”, a spus Lidia.


lidia buble familie credintei biserica fardat make rujuri
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1113 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004765 (s)