News Flash:

Trei obiceiuri proaste care demonstreaza de fapt ca esti inteligent

21 August 2018
726 Vizualizari | 0 Comentarii
inteligent

De regula, dezordinea, injuratul si culcatul tarziu sunt considerate a fi obiceiuri negative, insa cercetatorii sustin ca, in realitate, sunt semne asociate persoanelor mai inteligente decat media. Intr-un articol publicat de Psychology Today se arata ca oamenii au capacitatea de a-si ignora ceasul biologic si ritmurile sale. Mai exact, putem alege sa fim „oameni ai diminetii“ sau „pasari de noapte“.    

Tot Psychology Today subliniaza ca exista o probabilitate foarte mare ca persoanele inteligente sa fie capabile sa functioneze mai bine in timpul noptii si, drept urmare, sa mearga la culcare la ore mai tarzii. De altfel, mai multe teste au indicat faptul ca indivizii care se duc tarziu la culcare tind sa obtina rezultate mult mai bune la testele de inteligenta.    

Fostul presedinte american Barack Obama, Charles Darwin, Winston Churchill si Elvis Presley sunt celebri pentru activitatea nocturna, noteaza adevarul.ro.   

Un alt studiu, publicat in Huffington Post, a demonstrat in urma unui experiment ca persoanele care obisnuiesc sa injure au un vocabular mult mai bogat decat restul. Totodata, s-a dovedit ca acest gest are efecte benefice, ameliorand durerea si stresul, atat din punct de vedere emotional, cat si fizic.   

Si nu in ultimul rand, un psiholog de la Universitatea din Minnesota a descoperit ca oamenii dezordonati sunt mai creativi si mai inteligenti. Specialistul este de parere ca daca nu pierzi prea mult timp facand curat si organizand lucrurile, mintea iti este ocupata cu lucruri mai importante. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1132 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006347 (s)