News Flash:

Trei elevi eliminati la prima proba scrisa a Bacalaureatului, in Timis

30 Iunie 2015
1178 Vizualizari | 0 Comentarii
bac in banca
Proba de Limba Romana a Bacalaureatului nu s-a terminat fara… eliminati in Timis. Trei elevi au fost scosi din examen la prima proba scrisa a Bacalaureatului.
Conform reprezentantilor Inspectoratului Scolar Judetean Timis, la proba scrisa de Limba Romana, desfasurata luni, 29 iunie, au participat 4573 de elevi – 1059 la uman si 3514 la real. 208 elevi nu s-au prezentat la examen, iar trei au fost eliminati. Doi dintre elevi au fost scosi din examen pentru ca au intrat cu telefonul mobil in sala. Al treilea a fost eliminat pentru ca a vrut sa foloseasca ciorna altcuiva.
La prima proba de Bacalaureat elevii au primit subiecte diferite in functie de profilul urmat la liceu, aceasta masura fiind prevazuta in metodologia de examen. Absolventii de liceu promoveaza examenul de Bacalaureat daca indeplinesc, cumulativ, urmatoarele conditii: au sustinut probele de evaluare a competentelor; au sustinut toate probele scrise si au obtinut cel putin nota 5 la fiecare dintre acestea si au obtinut cel putin media 6 la probele scrise, scrie Tion.ro. Marti, 30 iunie, urmeaza proba de Limba si literatura materna proba E)b) – proba scrisa.
Candidatii eliminati nu vor putea participa la Bacalaureat doua sesiuni consecutive, respectiv cea din toamna si cea de anul viitor, din iunie. Ei vor putea sustine examenul de Bacalaureatin cadrul sesiunii din toamna lui 2016. 
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1264 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006084 (s)