News Flash:

Tratament naturist ideal pentru calcaiele crapate

6 Iulie 2017
1047 Vizualizari | 0 Comentarii
Cum scapam de crapaturile calcaielor1

Craparea pielii poate fi prevenite printr-o igiena corecta a picioarelor, prin hidratare, prin purtarea de sosete, dresuri si incaltaminte adecvata. Iata cateva remedii naturiste pe care le puteti prepara cu usurinta acasa:


Pentru crapaturile de la calcaie sau de la maini, cu efecte deosebite este tratamentul pe baza de miere de albine si lapte. Se procedeaza astfel: se sta 15- 20 de minute cu picioarele in lapte dupa care se ung picioarele cu miere si se lasa sa actioneze 30 de minute. Se clatesc si se ung cu crème de galbenele. Acest remediu hraneste pielea, vindeca leziunile superficiale si inmoaie si elimina stratul cornos.


banana coapta si pasata, aplicata timp de 15 minute pe calcaie, face adevarate minuni. Tratamentul se aplica in fiecare seara.


Tratament pentru calcaie crapate, cu galbenele si ceapa. Cumparati dintr-un magazin naturist o alifie de galbenele(cu o concentratie mai mare de galbenele). Dati o ceapa pe razatoarea mica si amestecati-o cu alifia de galbenele. Se ung calcaiele crapate cu crema obtinuta in fiecare seara si se pun sosete pentru a nu murdari lenjeria. Crema trebuie pastrata la frigider. Este o reteta naturista cu o vindecare foarte rapida. 
Cu rezultate foarte bune este si amestecul de suc proaspat de ceapa cu ulei de masline.


Un alt remediu naturist pentru crapaturile calcaielor, sau calcaie aspre, este seul obtinut prin topirea grasimii de la carnea de oaie. Se ung cu seu in fiecare seara calcaiele timp de o saptamana. Seul se pastreaza in cutiute mici la frigider.


craparea pielii incaltaminte adecvata remedii naturiste
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1239 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004961 (s)