News Flash:

Traian Basescu: Sefa DNA ar trebui sa fie trimisa la beci

19 Iunie 2017
1033 Vizualizari | 0 Comentarii
basescu amendat
Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, duminica, la Romania TV, in urma inregistrarilora aparute cu Laura Codruta Kovesi ca oamenii politici sunt tinte pentru sefa DNA, afirmand ca aceasta ar trebui sa fie "trimisa la beci, unde a trimis atatia oameni nevinovati".
"Aceasta inregistrare imi confirma un lucru, si anume ca oamenii politici sunt tinte pentru doamna Kovesi. Am vazut afirmatia hai sa il reducem pe primul ministru, este vorba de Grindeanu, am vazut afirmatia ca are nevoie de trei, patru ministri, pentru ca astea-s de rasunet, am vazut afirmatia ca hai sa iesim cu ceva si hai iesiti cu Udrea, Ioana Basescu. (...) Deci sunt canalele controlate care executa politicieni", a declarat fostul presedinte Traian Basescu la RTV.
Traian Basescu a afirmat ca sefa DNA ar trebuie "trimisa la beci".
"OUG 13 nu este singurul dosar in care doamna Kovesi s-a implicat direct, sa controleze si sa aprobe tot ce trebuie ca sa se ajunga la tinta. Mai sunt dosare, eu mai stiu cel putin unul. (...) Femeia asta trebuie arestata pe loc. Trebuie incatusata, trimisa la beci, unde a trimis atatia oameni nevinovati, si pe urma procurorii care au fost obligati sa faca dosare sa vina martori. Au stat zeci de oameni politici importanti in beciuri, pentru ca doamna avea nevoie sa iasa cu dosare rasunatoare", a declarat sustinut Basescu.
Fost presedinte Traian Basescu a spus ca Laura Codruta Kovesi "sacrifica destine pentru propria ei glorie" si ca in cadrul DNA sunt procurori care "s-au saturat sa mai faca dosare la comanda".
Codruta Kovesi apare intr-o inregistrare audio, difuzata de Romania TV, in cadrul unei sedinte cu procurorii din subordine, in care ii spune lui Jean Uncheselu ca isi doreste sa "decapeze" institutional dosarul cu casele si sa ajunga la premier. Tudorel Toader anunta ca sesizeaza Inspectia Judiciara.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1290 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005878 (s)