News Flash:

BOMBA! Noi inregistrari INCENDIARE! Laura Codruta Kovesi catre procurorul Uncheselu: "Stiti ce-mi doresc? Sa ajungem la domnul premier " - VIDEO

19 Iunie 2017
942 Vizualizari | 0 Comentarii
codruta2
"Uncheselu, stiti ce-mi doresc: sa "decapati" institutional in dosarul ala cu casele si sa ajungem la domnul premier care a semnat contractele alea", spune Codruta Kovesi, potrivit inregistrarii.

O paranghelie de doua zile a avut loc la Cheile Gradistei Fundata, la care au participat circa 400 de procurori DNA si politisti, potrivit unei informatii denuntate de un martor. Persoana respectiva a povestit, la Romania TV, desfasurarea ostilitatilor care avea un caracter sarbatoresc, de mare bucurie.

Masa a fost prezidata de Codruta Kovesi, iar in centrul atentiei s-a aflat procurorulUncheselu care marca avansarea lui in consiliul de conducere al DNA, potrivit martorului.

Paranghelia a avut loc cand Curtea Constitutionala a publicat motivarea deciziei prin care a desfiintat in termeni duri ancheta DNA asupra unor membri ai Guvernului. Ancheta a fost condusa de procurorul Uncheselu, incadrat definitiv pe post abia de cateva saptamani. Martorul a sustinut ca unii participanti la petrecere ieseau din cladire pe mai multe carari. Asculta aici inregistrarea

codruta kovesi cheile gradistei fundata procurorul uncheselu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1151 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006604 (s)