News Flash:

Traian Basescu da cartile pe fata! A spus TOT din dosarul fiicei: "Au vrut sa o ARESTEZE"

23 Septembrie 2016
1203 Vizualizari | 0 Comentarii
basescu amendat
Traian Basescu a decis sa dea cartile pe fata si sa spuna totul din dosarul de la DNA al fiicei sale, Ioana Basescu. Fostul presedinte a declarat ca Ioana a plecat cu fostul iubit in Cuba dupa ce acesta cumparase doua bilete, administrator fiind la o firma. In plus, Basescu recunoaste ca procurorii DNA ar fi vrut sa-i puna catuse Ioanei, dar nu au avut suficiente probe, punandu-o doar sub control judiciar.

”S-a ajuns pe fondul pe care eu stiu de 10 zile, si am spus si unor amici, ce am aflat de la DNA. 'Vreau sa-l vad pe Basescu ca cere custodia nepotului', spuneau unii procurori. Stiu cine sunt procurorii, dar e treaba mea. Nu dau niciun nume. Grupul e format din cativa apropiati care sunt foarte legati de Kovesi.

Oamenii de campanie, pana la aparitia noii legi, mergeau si solicitau sponsorizaripentru campanie. Unii dadeau, altii nu dadeau. Cazul de spalare de bani: avea, la vremea aceea, un prieten care a primit banui in cont de la firma care nu e acuzata ca a dat ielgal banii. Au fost cheltuiti asa cum a considerat proprietarul firmei, pentru ca era impreuna cu proprietarul firmei si pentru ca fiica mea nu era actionara si ii spunea una sau alta de campanie. A ajuns la instigare la spalare de bani. Ce spalare de bani cand banii au fost in cont? Firma recunoaste banii, ce a facut proprietarul firmei cu banii a devenit instigare?

Astazi s-a dus la DNA cu avocat si a cerut procurorului: 'dati-mi dosarul si apoi dau declaratie'. Sigur, intre timp, alti martori au fost audiati. Probabil daca astia ar fi consolidat ce a spus procurorul, probabil ar fi mers la o procedura mai dura, ar fi retinut-o.

Stiu foarte bine dupa ce a discutat cu ea, ce a facut si ce n-a facut. Sa vad o acuzatie ca au cumparat bilete pentru Cuba...In 2009, fiica mea se ducea anual si va pot spune ca fiica mea i-a dat mereu banii. El a achizitionat biletele.

La a doua acuzatie, fiica mea traia cu administratorul firmei. Acela a cheltuit banii cum a considerat. Fiica mea avea o reprezentanta din Cuba si, de fiecare data, ii dadea bani.

Oricat as vrea, nu ia pot tine lucrurile, pentru ca e fiica mea. S-a planuit arestarea fiicei mele. Nu au cum sa ajunga la mine pentru ca eu eram pe functie, nu am cerut bani.”, a spus Traian Basescu intr-o emisiune TV. 

dna procurori kovesi sponsorizari campanie audiati cuba
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1117 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005725 (s)