News Flash:

TRAGEDIE! Un copil de 15 ani s-a inecat in Dunare! Trupul neinsufletit al baiatului a fost gasit in a treia zi de cautari

25 Iunie 2017
935 Vizualizari | 0 Comentarii
inecat in dunare
Trupul neinsufletit al baiatului in varsta de 15 ani, disparut vineri seara in Dunare, la Corabia, a fost gasit si adus la mal, duminica dimineata, de echipele de cautare ale ISU Olt si Politiei de Frontiera, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Purtatorul de cuvant al ISU Olt, plutonierul major Alin Basasteanu, a declarat ca echipele din cadrul ISU Olt si STPF Corabia care executau misiuni de patrulare, impreuna cu familia si rudele baiatului, au observat trupul neinsufletit in apropierea unei insule, la aproximativ 500 de metri de locul unde martorii spun ca l-au vazut ultima oara, in aval.
”Se afla la circa 150 de metri de mal, zona de «pamant nou», cum ii spun cei de la Politia de Frontiera. S-a actionat cu o barca pneumatica din cadrul Detasamentului Caracal”, a declarat Basasteanu.
Baiatul in varsta de 15 ani s-a inecat in Dunare, vineri seara, in zona Falezei din Corabia. Potrivit unor informatii, copilul de afla la scaldat si, cand a vrut sa iasa la mal, dupa cativa metri in care a mers in apa pana la genunchi, nu a mai fost vazut de apropiati, disparand in Dunare.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1259 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006546 (s)