News Flash:

TRAGEDIE RUTIERA la Bocsa, in Caras-Severin!

4 August 2017
1038 Vizualizari | 0 Comentarii
smurd cluj
 O persoana a decedat, doua sunt in stare critica, iar alte doua prezinta politraumatisme, in urma accidentului produs vineri dimineata, pe DN 58B, pe raza orasului Bocsa. 
"Sunt doua autovehicule implicate in accident, un microbuz si un autoturism care s-au ciocnit frontal. Soferul furgonului a decedat, ceilalti fiind raniti si transportati la spital. Circulatia in zona a fost blocata", a declarat Dinu Nicorici, din cadrul IPJ Caras-Severin. 
Persoanele implicate in accident au fost transportate la Spitalul Judetean de Urgenta Resita, doua dintre ele fiind in stare critica. 
"Tinerii au varste cuprinse intre 16 si 23 de ani. Doi sunt in coma, in stare critica, iar alti doi prezinta politraumatisme. Soferul de pe masina de panificatie este decedat", a afirmat purtatorul de cuvant al Spitalului Judetean de Urgenta Resita, Diana Toba. 
Politistii efectueaza verificari pentru a stabili cu exactitate cauzele care au dus la producerea accidentului. 
Unii martori spun ca soferul autoturismului ar avea doar 17 ani si ar fi urcat baut la volan, date neconfirmate inca de politisti. 
Autoritatile au activat planul rosu de interventie, la fata locului actionand o autospeciala de stingere si modul de descarcerare, o autospeciala pentru transport victime multiple, doua autospeciale pentru munca operativa si echipaje ale SAJ. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1123 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004669 (s)