News Flash:

TRAGEDIE PE LITORAL! O fetita de 12 ani s-a inecat in mare. In total, 23 de oameni au murit pe litoral in acest sezon estival

23 August 2018
783 Vizualizari | 0 Comentarii
inec

O fetita in varsta de 12 ani a murit, joi, dupa ce s-a inecat pe o plaja din Mangalia, fiind a 23-a victima ce isi pierde viata in valurile marii de la inceputul acestui sezon estival, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Cadrele medicale ale Serviciului de Ambulanta Judetean din Constanta au fost solicitate sa intervina joi dupa-amiaza pe plaja Belvedere din Mangalia, unde o fetita in varsta de 12 ani fusese scoasa din mare in stare de inconstienta.

Desi a fost resuscitate mai mult timp, fata nu a raspuns manevrelor, fiind declarat decesul.

Steagul Rosu, care interzice scaldatul in mare, este arborat de mai multe zile pe majoritate plajelor din sudul litoralului, marea fiind agitata, cu curenti puternici. Cu toate acestea, foarte multe persoane, inclusiv copii sau varstnici, ignora sfaturile salvamarilor si intra in apa marii.


Potrivit unui bilant realizat de reprezentanti ai Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „Dobrogea” al judetului Constanta, de la inceputul sezonului estival si pana in prezent, 23 de persoane s-au inecat in mare, cinci dintre acestea fiind copii.


fetita inecat plaja mangalia inconstienta constanta
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1116 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006617 (s)