News Flash:

Viorica Dancila va fi schimbata, conform surselor din PSD

22 August 2018
755 Vizualizari | 0 Comentarii
viorica dancila 605x378

Conform unor surse din PSD citate de Hotnews, la iminenta sedinta a Comitetului Executiv al partidului, se va discuta schimbarea lui Viorica Dancila din pozitia de prim-ministru al Romaniei.
Nici un partid de la guvernare de dupa revolutie nu a fost la fel de ”eficient” ca PSD-ul in inlocuirea propriilor prim-ministri de la conducerea tarii. Cea mai recenta victima a acestor practici se pare ca va fi Viorica Dancila, prima femeie care a ocupat respectiva functie in Romania si subiectului unui numar aparent infinit de glume din cauza greselilor foarte grave pe care le-a facut in declaratii publice.

In aproximativ doua saptamani, se va reuni pe litoralul romanesc Comitetul Executiv National al PSD. Acesta este format din conducerea partidului de la Bucuresti si presedintii filialelor de judet. Reuniunea se va desfasura in perioada 31 august – 2 septembrie la Neptun.

Conform unor surse citate de Hotnews, exista doua puncte importante pe agenda intalnirii de la finalul lunii. Primul are legatura cu inlocuirea lui Viorica Dancila de la conducerea guvernului de la Bucuresti. „Exista discutii in partid legate de posibilitatea inlocuirii premierului si sunt voci care considera necesara inlocuirea acestuia”, au explicat sursele citate.

Al doilea punct de pe ordinea de zi va consta in scrisoarea deschisa a senatoarei PSD Ecaterina Andronescu, care a facut valuri in online in urma cu aproximativ o saptamana. In documentul cu pricina, se critica dur situatia tarii noastre sub conducerea lui Liviu Dragnea si se cerea inlocuirea sau demisia sa. Andronescu solicita presedintelui PSD, Liviu Dragnea, sa faca un pas in spate „pentru binele Romaniei si al PSD” si preciza ca partidul trebuie sa vina in cel mai scurt timp „cu un prim-ministru si un guvern PSD de super profesionisti”.


comitetului executiv viorica dancila
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1280 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006600 (s)