News Flash:

Crima de la Iasi care a ingrozit o tara intreaga: Verdict SOC pentru criminal

9 Aprilie 2015
1402 Vizualizari | 0 Comentarii
Cazul crimei oribile din Copou, care a cutremurat Iasul, starneste in continuare controverse. Desi avocatii criminalului din Copou sperau sa obtina o pedeapsa mai mica pentru asasin, obtinand un certificat care sa ateste ca acesta nu a avutdiscernamant in momentul in care a comis odioasa fapta, sperantele le-au fost spulberate de medicii psihiatri. Zilele trecute, Institutul de Medicina Legala a transmis procurorilor criminalisti si politistilor rezultatul expertizei psihiatrice efectuate in cazul lui Eduard Perju, individul care a ucis-o cu sange rece pe Diana Gugulica, o tanara in varsta de numai 16 ani care din cate se pare o anumita perioada i-ar fi fost si prietena. 

Conform expertizei, in momentul in care a ucis-o pe Diana, Perju a avut discernamant. De asemenea, s-a stabilit ca asasinul nu sufera de vreo boala psihica care sa-i afecteze judecata. In consecinta, conform legilor penale, asasinul nu va beneficia de clementa pe motive de sanatate mintala, dar are sanse sa obtina o pedeapsa mai mica deoarece este minor. Reamintim ca Eduard Perju a comis una dintre cele mai socante crime care au fost savarsite in ultimii ani in municipiul Iasi. 

Pe data de 1 martie a.c., baiatul a invitat-o pe fata la o intalnire in Parcul Copou, stabilita la ora 15:00. Diana s-a lasat asteptata vreme de aproape 30 de minute, iar asta a intarit starea de nervozitate si gelozie a prietenului ei. Cand cei doi s-au intalnit intr-un final, amandoi au izbucnit cu reprosuri, ceea ce a dus la o cearta destul de puternica. Eduard Perju le-a povestit anchetatorilor ca Diana dorea sa plece, pe fondul certurilor dintre cei doi, spunand ca are treaba in alta parte, insa adolescentul i-ar fi spus in replica: "Daca eu am putut sa te astept o jumatate de ora aici, poti si tu sa mai stai cu mine macar 30 de minute". Acesta a fost chiar momentul dinaintea faptei oribile. Atunci, Eduard i-a spus Dianei ca are sa ii ofere un cadou (curelusa de fixare cu dinti), dupa care fata s-a intors, neincrezatoare si a fost strangulata. Eduard Perju este in prezent arestat preventiv pentru o perioada de 20 de zile, fiind urmarit penal pentru savarsirea infractiunii de omor. BZI.ro

discernamant rezultatul expertizei eduard perju diana gugulica
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1129 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006068 (s)