News Flash:

TRAGEDIE la Dumbrava! Un barbat a murit strivit de TIR

8 Octombrie 2015
1174 Vizualizari | 0 Comentarii
calcat de tir
Un barbat a murit, miercuri, dupa ce a fost lovit de un TIR pe DN 68A, in localitatea Dumbrava din judetul Timis, politistii spunand ca, dupa lovitura initiala, soferul autocamionului a plecat, apoi s-a intors si a mai trecut o data peste barbat.
Purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Timis, Ancuta Morariu, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, ca barbatul lovit de TIR avea 76 de ani.
"In jurul orei 7.00 dimineata, un barbat a condus un TIR pe DN 68A in localitatea Dumbrava din judetul Timis, dinspre Lugoj spre Deva, iar la un moment dat a surprins si accidentat un pieton care se deplasa, se pare, pe acostamentul drumului, in aceeasi directie de mers. In urma accidentului, pietonul, un barbat de 76 de ani din Dumbrava, a decedat. In acest caz se fac cercetari pentru ucidere din culpa", a declarat Ancuta Morariu.
Potrivit politistilor care au mers la locul accidentului, barbatul de 76 de ani transporta lemne de foc cu o roaba cand a fost lovit de autocamion.
Soferul TIR-ului si-a continuat drumul, apoi, la aproximativ o suta de metri de accident, s-a intors si a mai trecut o data cu autotrenul peste barbat, calcandu-l cu rotile pe cap, au spus sursele citate.
Aceiasi politisti au declarat ca soferul autotrenului nu le-a putut explica de ce a facut manevrele respective.

dumbrava ancuta morariu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1229 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004918 (s)