News Flash:

Trenuri anulate, astazi, dupa ce pe firele de contact s-a depus chiciura

20 Martie 2018
640 Vizualizari | 0 Comentarii
tren zapada2

11 trenuri sunt anulate marti, dupa ce pe firele de contact s-a depus chiciura. In Gara de Nord, patru trenuri au intarziere, intre 5 si 15 minute.
Din cauza fenomenului de chiciura de la nivelul firelor de contact, a elementelor de infrastructura si a materialului rulant, CFR a decis anularea a 11 trenuri, respectiv: Bucuresti Nord- Constanta, Constanta- Bucuresti Nord, Bucuresti Nord – Constanta si Constanta- Bucuresti Nord, si Constanta – Bucuresti Obor si retur, Faurei - Galati, Constanta - Faurei, Bucuresti Obor - Fetesti si retur si Bucuresti Obor - Constanta.

”In contextul conditiilor meteo nefavorabile (chiciura la nivelul firelor de contact, a elementelor de infrastructura si a materialului rulant), precum si urmare a interzicerii circulatiei cu locomotive electrice, CFR Calatori mentine masura anularii trenurilor in zonele afectate”, arata CFR.

In Gara de Nord, la aceasta ora patru trenuri au intarziere, intre 5 si 15 minute. Cea mai mare intarziere, de 15 minute, o are trenul care urmeaza sa ajunga de la Craiova la Bucuresti.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2021 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1239 (s) | 22 queries | Mysql time :0.026027 (s)