News Flash:

Tragedia din Colectiv anuleaza parada militara de 1 Decembrie

24 Noiembrie 2015
1409 Vizualizari | 0 Comentarii
parada militara dec
In Timisoara nu se va organiza parada militara cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei – 1 Decembrie, asa cum a fost in ultimii ani. Oficialitatile judetului Timis au luat aceasta decizie in urma tragediei de la clubul Colectiv din Bucuresti, unde zeci de tineri si-au pierdut viata.
Desi in ultimii ani au fost organizate de fiecare 1 Decembrie parade de amploare, cu defilarea fortelor armate, de aceasta data manifestarile vor fi mult mai ponderate. S-a luat aceasta decizie in urma tragediei la clubul Colectiv din Bucuresti.
”Romania a trecut printr-o tragedie si, prin urmare, am decis sa nu organizam parada militara cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei. Facem manifestari de 1 Decembrie, dar nu de amploare”, spune prefectul de Timis, Eugen Dogariu.
Prefectul de Timis se va intalni luni cu celelalte structuri judetene si vor decide ce manifestari vor organiza cu prilejul Zilei Nationale a Romaniei. Vor fi expozitii statice, de tehnica usoara, demonstratii de manuire a armamentului, probabil in Parcul Central.
La nivel national se va organiza parada militara la Bucuresti si Alba Iulia.
In noaptea incendiului din 30 octombrie, de la clubul Colectiv din Bucuresti, au decedat 27 de persoane, alte aproximativ 150 de persoane fiind ranite si internate la mai multe spitale din Bucuresti. In ultimele trei saptamani au mai decedat alte 33 de persoane, iar numarul victimelor a ajuns, duminica, la 60. Aproximativ 40 de persoane mai sunt internate in spitale din Capitala, dintre care 10 in stare critica sau grava.

in timisoara 1 decembrie judetului timis clubul colectiv
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1202 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006701 (s)