News Flash:

TRAFICUL aerian si feroviar dat peste cap de viscol. CFR a anulat zeci de trenuri din cauza frigului. Aeroportul Kogălniceanu a fost inchis, iar 15 curse aeriene au fost anulate, la nivel national

27 Februarie 2018
1275 Vizualizari | 0 Comentarii
tren zapada

Circulatia trenurilor de pasageri se desfasoara si marti in conditii de iarna, fara linii inchise sau trenuri blocate, dar zeci de trenuri sunt anulate din cauza frigului si a viscolului.
Potrivit CFR Calatori, circulatia trenurilor de pasageri se desfasoara in continuare in conditii de iarna, la aceasta ora nefiind linii inchise sau trenuri blocate.

Marti se mentine masura de anulare a unor trenuri pentru eliberarea liniilor in vederea facilitarii interventiilor cu utilaje si evitarea unor situatii nedorite pentru pasageri.

Sunt anulate aproximativ 6 la suta din cele circa 1.200 de trenuri CFR Calatori care circula zilnic in Romania.
Comandamentele de iarna ale CFR Infrastructura si CFR Calatori sunt operationale pentru urmatoarea perioada. In zona de sud a tarii - Bucuresti, Craiova, Galati si Constanta - aflata sub incidenta codului portocaliu de viscol si temperaturi scazute - se desfasoara operatiuni cu utilaje de interventie, drezine pantograf si pluguri de zapada.

De asemenea, sunt pregatite locomotive Diesel de rezerva, au fost suplimentate echipele de interventie, iar garniturile de tren sunt verificate inainte de plecarea in cursa.

12 curse aeriene au inregistrat intarzieri de pana la 40 de minute pe Aeroportul Henri Coanda

Nicio cursa nu este anulata pe Aeroportul Henri Coanda din cauza conditiilor meteo, insa marti dimineata, 12 curse aeriene au inregistrat intarzieri de pana la 40 de minute, generate de necesitatea degivrarii aeronavelor inainte de decolare, anunta Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti (CNAB).

Pe Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti si Aeroportul International Bucuresti Baneasa Aurel Vlaicu, traficul aerian se desfasoara in conditii de iarna, conform programului de zbor.

"Nicio cursa nu este anulata pe Aeroportul Henri Coanda din cauza conditiilor meteo. In cursul diminetii, 12 curse aeriene au inregistrat intirzieri de pana la 40 de minute, generate de necesitsatea degivrarii aeronavelor inainte de decolare si/sau de handlingul la sol ingreunat de conditiile meteo", se arata intr-un comunicat de presa aL Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti (CNAB), remis MEDIAFAX.

Pe ambele aeroporturi ale Capitalei se intervine constant cu utilaje proprii.

Aeroportul Kogalniceanu din Constanta a fost inchis

Aeroportul Kogalniceanu din Constanta a fost inchis, marti dimineata, informeaza Centrul Infotrafic. La nivel national, 15 curse aeriene sunt anulate.

In judetul Constanta, Aeroportul Kogalniceanu a fost inchis incepand cu ora 6:30.

Pe raza SRPT Craiova au fost anulate 6 curse aeriene, iar pe raza SRPT Bucuresti au fost anulate 8 curse aeriene.

Pe raza SRPT Brasov a fost anulata o cursa aeriana.

De asemenea, in judetul Constanta au fost inchise porturile Constanta Nord, Constanta Sud Agigea, Midia si Mangalia.

Totodata, in judetul Tulcea, a fost inchisa Bara Sulina.

In judetul Teleorman, punctele de trecere a frontierei cu bacul Turnu Magurele – Nikopol si Zimnicea – Svishtov au fost inchise, din cauza vantului puternic.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1204 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005875 (s)