News Flash:

Trafic inchis temporar pe mai multe strazi din Timisoara din cauza testarii tramvaiului turcesc si a lucrarilor Colterm

9 August 2021
377 Vizualizari | 0 Comentarii
drum inchis

Atentie, soferi! Se va inchide circulatia pe Bd. Liviu Rebreanu pentru realizarea mai multor teste pentru omologarea noului tramvai. Se va inchide traficul rutier si pe str. Verde si str. Martir Gabriela Tako. Colterm lucreaza la proiectul de retehnologizare.

Comisia de Circulatie de la nivelul municipiului Timisoara anunta inchiderea circulatiei rutiere pe bd. Liviu Rebreanu, pe tronsonul de la intersectia cu str. Aries pana la Piata Gheorghe Domasnean, in perioada 11 august – 14 august, intre orele 00-04.

Se vor face mai multe teste pentru omologarea noului tramvai, conform Programului de teste si incercari avizat de AFER. La intervale de 30 de minute, „circulatia rutiera va fi deschisa pentru circulatia autovehiculelor aflate in trafic”, spun reprezentantii PMT.

Primul tramvai turcesc al Timisoarei a ajuns in oras in seara de 25 iunie, iar acum garnitura se afla in a doua luna de testare.

Intre 16 august – 31 august, traficul va fi inchis si pe str. Verde, pe tronsonul cuprins intre str. Martir Gabriela Tako si str. Silistra, in vederea executarii lucrarilor de „Retehnologizarea sistemului centralizat de termoficare din Municipiul Timisoara in vederea conformarii la normele de protectia mediului privind emisiile poluante in aer si pentru cresterea eficientei in alimentarea cu caldura urbana – Etapa a II-a, LOT 2 – Retele termice secundare”.

In aceeasi perioada, se va inchide traficului rutier si str. Martir Gabriela Tako, pe tronsonul str. Verde – str. Martir Alexandru Grama.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1783 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006822 (s)