News Flash:

CAZ CUTREMURATOR! O romanca a fost sechestrata timp de zece ani intr-o pivnita din Italia. A fost legata si supusa la nenumarate abuzuri sexuale

23 Noiembrie 2017
1040 Vizualizari | 0 Comentarii
sechestrata

    O romanca a stat timp de zece ani sechestrata intr-o pivnita din localitatea Lamezia, situata in sudul Italiei, perioada in care a a fost supusa la nenumarate abuzuri sexuale, iar miercuri a fost salvata de catre carabinierii italieni, relateaza site-ul cotidianului La Repubblica.
Femeia, in varsta de 29 de ani, a ajuns in Italia in 2007 cand avea doar 19 ani, angajandu-se la o familie ca ingrijitoare. Dupa moartea batranei pe care o ingrijea, fiul acesteia a sechestrat-o pe tanara femeie romanca, tinand-o captiva intr-o pivnita. Femeia a fost legata de pat si supusa la nenumarate abuzuri sexuale.

In urma acestor abuzuri, femeia a nascut doi copii, pe care agresorul i-a fortat sa traiasca in aceleasi conditii inumane.

Potrivit autoritatilor italiene, femeia si cei doi copii erau tinuti intr-o pivnita si nu aveau acces la apa, curent sau servicii sanitare. Carabinierii au descoperit acest caz in timpul unui control rutier, agresorul fiind intr-o masina cu unul dintre copii. Starea copilului a atras atentia politistilor, care au cerut sa vorbeasca cu mama acestuia. Ulterior, carabinierii au reusit sa o salveze pe tanara femeie tinuta in sclavie, care era in stare de soc dupa zece ani de tortura si abuzuri sexuale.
In momentul salvarii, romanca era legata de pat. Aceasta si cei doi copii au fost plasati intr-un camin temporar, iar agresorul, care mai avea antecedente penale, a fost plasat in arest preventiv. Italianul a mai fost acuzat in trecut pentru violente si abuzuri sexuale.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1169 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006014 (s)