News Flash:

Toate mamicile trebuie neaparat sa stie asta! O fetita s-a imbolnavit grav din cauza unui gest banal

3 Iulie 2018
763 Vizualizari | 0 Comentarii
sierra

O fetita a fost „mancata de vie” de herpes. Sienna Duffield a fost diagnosticata cu un virus foarte contagios, dupa ce o ruda a sarutat-o. Dupa ce s-a intamplat asta, mama sa, Savina French-Bell, in varsta de 21 de ani, a trebuit sa ii spele asternuturile zilnic si sa ii arunce hainele dupa ce fetit a inceput sa acuze dureri puternice la nivelul fetei si sa faca bubite.
In anul 2015, fost internata in spital si a fost pusa pe perfuzii pentru ca nu mai putea manca dincauza durerilor.

Medicii i-au recomandat mamei fetitei sa ii administreze zilnic creme speciale, dar si antibiotice pentru ca boala sa nu se raspandeasca si mai mult pe corp.

Din fericire, fetita si-a revenit miraculos. „Sienna a fost mancata de vie de infectia ei de pe piele. A venit boala dintr-o data cand implineadoi ani si a inceput sa dezvolte ulceratii in gura. A inceput apoi sa arate ca si cum cineva ar fiaruncat acid pe fata ei si s-a raspandit de la gura pe obraji si sub ochi”, a dezvaluit mama fetiteipentr Metro.co.uk.

Timp de opt luni de zile, antibioticele nu au reusit sa o trateze, insa atunci cand a primit un anumit antibiotic, eczema a inceput sa se vindece.
Fetita si-a revenit miraculos, dupa luni intregi de tratament. „Doctorii au fost socati si nu au avut vreo idee despre cum ar fi putut sa se imbolnaveasca”, a mai spus mama fetitei.

Herpesul este in mod obisnuit provocat de virusul herpes simplex de tip I. Vezicula dureroasa, plina de lichid, poata sa apara pe buze sau pacientul poate sa aiba ulceratii dureroase in gura sifaringe. Daca ai suferit o data de herpes, mai mult ca sigur ca aceste episoade se vor repeta.

O senzatie de mancarime in jurul gurii anunta de obicei aparitia iminenta a herpesului, de obicei intr-un interval de una sau doua zile. Vezicula se umfla, se sparge, elimina lichidul, formeaza o crusta si dispare, de obicei, in 7 pana la 10 zile.

Partile interioare ale buzelor si obrajilor pot insoti eruptia initiala. Factorii declansatori ai unei noi eruptii includ lumina solara, stresul, menstruatia si oboseala.

Unele studii au aratat ca aminoacidul lizina este de ajutor pentru vindecarea herpesului. Daca aiun episod de recuremta, se iau cate 3000 mg pe zi pana cand acesta dispare. Cercetarile au aratat ca aceasta impiedica replicarea (copierea) virusului herpetic.

preluat de pe sanatatea


fetita herpesul mancarime gurii vezicula
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1129 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004832 (s)