News Flash:

Tine o cura cu morcovi si vei vedea efectele!

28 Noiembrie 2015
2145 Vizualizari | 0 Comentarii
morcovul
De multe ori, in lupta cu kilogramele, ai tendinta sa recurgi la un regim drastic si, daca se poate, cu efect imediat. Poti obtine repede rezultatele, dar exista situatii in care sanatatea ta are de suferit. De aceea, ar fi ideal sa gasesti o dieta care sa iti permita sa renunti si la surplusul de kilograme, sa ai si o alimentatie sanatoasa, dar sa fie si usor de urmat. Astazi iti vom divulga "secretul" morcovilor si eficienta curei pe baza de morcovi.

Bogat in betacaroten, vitamina A, saruri minerale si elemente ca: fier, magneziu, calciu, potasiu, fosfor, sodiu, asparagina, morcovul se poate consuma proaspat, spalat cu grija si fara a fi curatat de coaja. Este depurativ, vermifug, ajuta la refacerea epidermei si este indicat impotriva bolilor digestive. Cura de morcovi este recomandata nu numai pentru slabit, ci si pentru revigorarea memoriei si stimularea capacitatii intelectuale. 

In cazul in care simti nevoia unui tratament cosmetic, poti prepara foarte usor acasa o astfel de "reteta": masca de morcov ras, care iti improspateaza si reface tenul.

Daca vrei sa urmezi cura pe baza de morcovi, iata ce presupune aceasta si care poate fi meniul tau, recomandabil pentru trei saptamani, pentru cele mai bune rezultate:

Dimineata, inainte cu 15-20 de minute de fiecare mic dejun, dizolva o lingura de otet de mere si o lingurita de miere intr-un pahar cu apa minerala sau plata.

La micul dejun, poti bea un ceai sau o cafea, daca obisnuiesti, si poti manca o salata preparata din doi morcovi proaspeti, rasi, amestecati cu o lingurita de ulei de masline si suc de lamaie.

Intre micul dejun si pranz, este recomandat sa consumi o cana cu ceai sau un suc natural de fructe.

Pentru pranz, meniul este ceva mai bogat: o farfurie cu supa de legume

morcovi betacaroten
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1196 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006205 (s)