News Flash:

Timisorenii vor avea doua piete volante

13 Martie 2014
1182 Vizualizari | 0 Comentarii
nicolae robu

Autoritățile locale vor înființa în zona Stadionului „Dan Păltinişanu” şi în Piaţa Traian piețe volante dedicate producătorilor autohtoni. Propunerea a venit din partea consilierului PD-L, Ștefan Sandu, scrie Pentrutimisoara.ro. Astfel, prima piață volantă va fi cea din zona stadionului și va avea 1.500 de metri pătraţi.

„Aceste piețe volante vor funcționa doar în anumite zile și cel mai probabil, sâmbăta. Vor prezenta spre vânzare exclusiv produse autohtone. Un amendament a fost în acest sens, să se interzică vânzarea de produse din import. Dorim să susținem producătorii din județul nostru, dar nu numai și am vrea să oferim cetățenilor și produse naturale, nu produse cu mutații genetice și tratate în fel și chip să aducă un profit cât mai ridicat”, spune edilul Nicolae Robu.

Potrivit deciziei luate marți, accesul producătorilor în piaţa volantă de la Stadion este gratuit. SC Pieţe SA trebuie să elaboreze un regulament de organizare şi funcţionare, după care în 30 de zile ar trebui să înceapă să funcţioneze prima piaţă volantă, de unde se vor putea cumpăra produse direct de la producători. 


nicolae robu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2021 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1068 (s) | 22 queries | Mysql time :0.032424 (s)