News Flash:

Timisorenii solicita RATT modificarea traseului autobuzului 21

7 August 2014
992 Vizualizari | 0 Comentarii
Mai multi timisoreni au initiat o actiune de protest impotriva RATT, nemultumiti de faptul ca Regia a modificat traseul autobuzelor de pe linia 21. Oamenii, in mare parte din cartierul Plopi, spun ca nu vor sa se plimbe aiurea pe strazi si au strans si semnaturi pentru a cere revenirea la vechiul traseu. Peste 150 pana acum. Conducerea Regiei Autonome de Transport Timisoara spune ca tot la solicitarea cetatenilor s-a schimbat traseul, dar se poate reveni…
„Protest impotriva modificarilor abuziv facute de conducerea RATT. Vrem ca traseul liniei 21 sa revina la traseul cel obisnuit. Nu vrem sa ne plimbam aiurea pe strazile: Apateu, strada Torac, Calea Mosnitei, strada Campului! Sustine protestul daca esti din cartierul Plopi!” – asa suna protestul initiat pe Facebook de mai multi timisoreni nemultimiti de schimbarea de traseu decisa de RATT.
Cetateanul care ne-a sesizat spune ca pana acum s-au adunat peste 150 de semnaturi pentru solutionarea acestei neplaceri, iar lista cu semnaturile va fi depusa la sediul RATT.
Reprezentantii Regiei au anuntat prelungirea traseului autobuzelor de pe linia 21 incepand din data de 1 august, noul traseu incluzand si strazile Albastrelelor, Calea Mosnitei si Campului.
„Modificarea este valabila doar la plecarea din cartierul Plopi spre capatul de liniei Banatim. Pe noul traseu se vor infiinta urmatoarele statii: Traian Demetrescu (la nr. 58 pe strada Albastrelelor), Albastrelelor (comuna cu linia 22, la intersectia dintre strada Albastrelelor si Calea Mosnitei), Plastique Form (comuna cu linia 22, pe Calea Mosnitei in dreptul S.C. Plastique Form), Apateu, Levantica, Caprioarei (toate comune cu linia 22, pe strada Campului). In urma acestei prelungiri de traseu se desfiinteaza statiile Rudolf Walter si Albastrelelor in sensul spre Banatim. Celelalte portiuni de traseu raman neschimbate. Datorita prelungirii traseului acestei linii si orarul de circulatie va fi foarte putin modificat (…) Reamintim ca autobuzul 21 asigura legatura dintre zona Printul Turcesc cu intersectia Banatim trecand prin Piata Traian in perioada lucrarilor de pe bulevardul Stefan cel Mare”, anuntat cei de la RATT.
Directorul RATT, Ioan Goia, spune ca decizia de modificare a traseului a fost luata tot la solicitarea oamenilor din zona, dar ca, daca exista nemultumiri, autobuzul 21 ar putea reveni pe vechiul traseu chiar de luni. Daca se depun semnaturi in acest sens.
„Cunosc situatia, am avut si noi mai multe reclamatii. Consiliul consultativ de cartier Plopi – Kuncz a cerut sa se faca un circuit de genul acesta, au fost si au discutat si cu cei de la primarie, dar se pare ca e o lista intreaga de oameni care sunt nemultumiti de schimbarea aceasta. Daca vin cu semnaturi, noi revenim pe vechiul traseu. Suntem dispusi sa revenim chiar de luni daca apare tabelul cu semnaturi”, ne-a declarat seful RATT. Tion.ro

ratt
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2021 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0750 (s) | 22 queries | Mysql time :0.028518 (s)