News Flash:

Cand vor ajunge timisorenii la Sibiu pe autostrada? Iata stadiul lucrarilor (VIDEO)

6 August 2014
1136 Vizualizari | 0 Comentarii
Timisorenii mai au putin de asteptat pentru a putea circula pe autostrada pana la Sibiu. Doua filmari aeriene realizate pe autostrada Timisoara – Lugoj, respectiv pe Lugoj – Deva, tronsoanele 2, 3 si 4, arata ca se lucreaza, iar pe tronsonul care face legatura intre Izvin si Lugoj – Deva, lot 1, sunt destul de avansate.
Timisoara va fi legata de Lugoj pe autostrada teoretic din iarna anului viitor. Lotul doi este in lucru si are termen de finalizare decembrie 2015. Dar e destul de posibil ca lucrarile sa fie finalizate mai devreme. Valoarea totala estimata a constructiei este de 423 de milioane de lei, iar constructor este JV Tirrena Scavi SpA / Societa Italiana per Condotte d’Acqua SpA. Un film realizat din aer arata ca acolo se lucreaza, insistandu-se asupra portiunii unde incepe lotul 1 din Lugoj – Deva. Finalizarea acestei bucati ar putea viabiliza cei 10 kilometri nefolositi in prezent la Lugoj – Deva, desigur, daca se va realiza si o urcare pe autostrada.
Iata cum arata autostrada Timisoara – Lugoj, vazuta de sus, prin intermediul filmului postat pe filmariautostrazi.blogspot.ro.
O alta autostrada importanta filmata din avion este Lugoj – Deva. Aici finalizat este numai lotul 1, acolo se circula deja. In lucru mai sunt trei tronsoane. Lotul 2 are lungimea de 28,75 kilometri, costa 562 milioane de lei, iar termenul de predare este finalul anului 2015. Acelasi termen de predare are si lotul 3, cu o lungime de 21,14 kilometri si un cost de 579 milioane de lei. Lotul 4 are 22,14 kilometri, cost estimat de 419 milioane si trebuie terminat tot spre finalul anului 2015.
Vedeti care este stadiul lucrarilor mai jos. sursa: Tion.ro

Galerie Video


timisorenii sibiu timisoara lugoj
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2021 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0908 (s) | 22 queries | Mysql time :0.027313 (s)